- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
-
- Konu Sahibi Shiningstars
Annem akciğer kanseri kemoterapi görüyor daha ilk kemoterapiyi aldı çarşamba günü ikinciyi alacak. Az önce duştan çıkmış saçını taramamı istedi ben tarayınca çok dökülüyor sen tarar mısın dedi ben de yavaş yavaş taramaya başladım ama ne kadar nazik olsam da yine döküldü ve bugun baya fazla döküldü. Tarağı her indirdiğimde bir yumak saç da indi. Böyle olacağını ikimiz de biliyorduk zaten ve ben hep güçlü durmaya çalıştım bu dönemde. Hatta güldük eğlendik oh ne güzel saç derdin olmayacak dedik ama bugün gördüm o saçlar döküldükçe o üzüldükçe benim de içim kötü oldu... Sağlığından önemli değil tabiki kökü onda ama onun üzülmemesi lazim bu dönemde ben hep onun yanındayım annemin daha önce de kanseri yenmişliği var bu kez de yenecek inaniyoruz. Bu dönemi yaşayanlar özellikle yazarlarsa çok mutlu olurum saç dökülmesi ne kadar sürüyor? Baştan kestir döküldüğünü görüp de üzülme demişlerdi ama onu yapmak istemedi annem öyle mi yapsaydık acababen araştırdım ama bulamadım saç dökülmesini engelleyen ya da azaltan bir şey yok mudur acaba bileniniz var mi
Bunu çok düşündüm hatta bana sokağa benle cikmazsin artik dediğinde kizip ben de kestiririm öyle cikariz demiştim sakin öyle birşey yapma seni öyle gorursem çok uzulurum dedi ondan korktum yapmayayok canım illa dökülecek ama saçını kestirirsiniz daha iyi olur tek şu tavsiyem var sizde saçınızı kestirin hatta sıfıra vurdurun bir filmde izlemiştim kız kanser çok üzülüyor annesi gidip banyoda sıfıra vurduyor ve bütün aile aynısını yapıyor bence de moral olabilir
Amin çok tesekkur ederimçok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin annenize ve bütün hastalar
Tesekkur ederim arastiririmcanım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin annene inşallah. ben sağlık sektöründeyim sana gönül rahatlığıyla hiç bir ürün kullanmayin diyebilirim. hatta kanser hastaları için özel şampuanlar dahi var memnun kalanı görmedim. yani 100 de 10 ihtimal için denemek isterseniz deneyin. ama hastanede bir cihaz var bir hasta onu kullanmış ve çok az miktarda dökülme yaşadığını söylemişti. bu cihazla ilgili bilgim yok malesef özel hastanelerde oluyor sanırım kanser hastaları için araştır istersen
Teşekkür ederim moralini hep yerinde tutmaya calisiyorum peruk takmam diyor renkli yazmalar var onlardan takarım diyoÇok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda anneniz savaşını kazanır.
Bence de saçlarını kestirin ama öncesinde hepsi dökülmeden kendisine peruk temin edin.
Moral olarak cok iyi geldiğini hastalardan duymustum. Bir alternatifi oldugunu bilmesi annenize iyi gelecektir
Annem akciğer kanseri kemoterapi görüyor daha ilk kemoterapiyi aldı çarşamba günü ikinciyi alacak. Az önce duştan çıkmış saçını taramamı istedi ben tarayınca çok dökülüyor sen tarar mısın dedi ben de yavaş yavaş taramaya başladım ama ne kadar nazik olsam da yine döküldü ve bugun baya fazla döküldü. Tarağı her indirdiğimde bir yumak saç da indi. Böyle olacağını ikimiz de biliyorduk zaten ve ben hep güçlü durmaya çalıştım bu dönemde. Hatta güldük eğlendik oh ne güzel saç derdin olmayacak dedik ama bugün gördüm o saçlar döküldükçe o üzüldükçe benim de içim kötü oldu... Sağlığından önemli değil tabiki kökü onda ama onun üzülmemesi lazim bu dönemde ben hep onun yanındayım annemin daha önce de kanseri yenmişliği var bu kez de yenecek inaniyoruz. Bu dönemi yaşayanlar özellikle yazarlarsa çok mutlu olurum saç dökülmesi ne kadar sürüyor? Baştan kestir döküldüğünü görüp de üzülme demişlerdi ama onu yapmak istemedi annem öyle mi yapsaydık acababen araştırdım ama bulamadım saç dökülmesini engelleyen ya da azaltan bir şey yok mudur acaba bileniniz var mi
Çok tesekkur ederim ama döküleceği kesin yani çünkü bugün baya bi döküldüCanım herkesin Saçı dökülmüyor kişiye göre değişiyor
Eltimin annesinde bu hastalıkla mücadele etti Saçları dökülmedi anneniz üzülmesin teyzem meme kanseriydi Saçları döküldü kurtulduda çok şükür aynen yine geri çıkdılar hatta hastalıktan önce çok uzundu artık uzatmıyor
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum