Annemin kaynanalığı

Bu olayın sonunu burada paylaşın lütfen,annenizin ne tepki vereceğini çok merak ediyorum

Bunu yaparsanız anneniz için baya travmatik olur...kadının psikolojisi bozulur. şöyle cadaloz şirret bir kız olacak hiç lafını esirgemeyen...
Ömür boyu makara konusu.:KK70:

supermis.kiz afferim :KK70: annene.uymuyon bravo sana. bnde.gorumceyim annem bn cok.iyi davranirz yengeme yengemde.cok iyi MASSALLAH yenge gorumce.deglde abla kardes gibiyiz cok sukur. abmle.tartssn anlarm. surati asik olur anlatr bana abim.hakli ciksa dahi abimi.terslerim bidaha uz yanmda yatrrm valla yengemi kapiyda acmayz sana derim hep .d altli.ustlu oturyorz bzde. :) sevndm byle savunmana yengeni annene uyma canım

Abin o kadar anneci ise bu oyunu neden kabul ediyor? Karıcı ise neden annesinin kötü muamelesine ses çıkarmıyor? Biraz saçma ve tutarsız. Ayrıca senin de annene karşı oynanan bu oyunun içinde olman çok kötü, madem öyle al konuş kadınla bak anne böyle böyle yapıyorsun doğru değil ilerde bana yapılsa hoşuna gidermi vs diye.Ayıp yani yapacağınız şey

Olabilir.
Ama sonunda annene : anne saka yaptik sana' demezseniz sorun olur.
O yalanci gelin gibi davranan arkdasinizi sokakta gorur ve kizin adini cikarir belkide.
Oglumun metresi diye adlandirmaz zaten,
Kizin adi bir birey olarak "yosma"ya cikar.
Kimbilir belki ilerde evlenicegi vakit o mevzular agizdan agiza giderken cddilesir ve bam.
Erkek tarafindan "ates olmayan yerden duman cikmaz" sozu cikar ve evlilik hayalleri suya gomulur o genc arkdasinin.

Yok diyosanki " biz anneme saka yaptigimzi soyluycez zaten". kadinin huyu buymus.
Aynende o surahi hanim gibi, bi zaman sonra ayni tas ayni hamama devam eder.

En akillicasi canim, abin agirligini koyucak.
Abim karsisina alicak ve konusucak annenle. Ve gerekirse her yengen ezildiginde abin sert konusucak annene.
Gerekirse can yoldasinin elinden tutup kapiyi carpip gidicek. Gerekirse bagiricak annene bas bas. Baska care yok.

X