Hayatın olagin akışına ters yaşıyorsunuz sonra da insanlara tavır aliyorsunuz. Normal insanlar gibi gece yat sabah kalkKızlar merhabalar, bir süredir içime dert olan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. İyi veyahut kötü yorum yaparsanız sevinirim lakin ben kendim ile bu konuda başa çıkamıyorum ne yazık ki.
Ben valide hanım ile aynı evde yaşıyorum bunun yanı sıra kardeşim ve dayımda var toplam 4 kişiyiz evde. Evimiz dubleks ama minnak bir yer yani ben annemle aynı odada kalıyorum (yataklarımız ayrı) onun harici dolaplarımız, eşyalarımız vb. bir.
Şimdi gelelim annemle tartışmalarımıza;
1) Bu sıralar uyku düzenim çok kötü sabah yatıp gece kalkıyorum. Anneme de özellikle ''bir yere gidersen anahtarı al'' diyorum almıyor geçenlerde sırf bu yüzden 3-4 gün boyunca uykum yarıda kesildi ve toparlayamadım tam uykuya dalacakken kapı çalıyor aynı gün içerisinde 2-3 kez olduğunu düşünün...
2) Valide hanım öksürük krizine giriyor bunun için doktora gitti lakin sonuç aynı o yüzden tekrar gitme teklifinde bulundum. Beni uykumdan uyandıracak kadar güçlü bir öksürük krizi var. (bunu yazarken hala öksürüyor...) - (sağlık sorunu yok şükür, öksürüğü tamamen psikolojik)
3) Geçtiğimiz günlerde yine yatağa yatmışım uyuyorum hop bir sese kalktım annem ayna karşısına geçmiş sesli bir şekilde ayna karşısında olumlama yapıyor ve bu sese uyandım.
4) Makyaj yapıyor arkasında bıraktıklarını topluyorum(kirli mendilleri.)
5) Suyu, meyva suyunu, kahveyi ayrı bardaklarda içiyor yanına çikolata vs alıyor bardakları ve çöpu almasam günlerce orada kalacak.
Daha sıralamayacağım çok şey var bunu valide hanım ile konuştuğumda çocuk gibi trip atıyor ''iyi ben teyzende kalmana gideyim sen rahat rahat yat'' diyor vicdan yapıyorum, kötü hissediyorum ve sarılıp içime atıyorum bazı şeyleri. Sinir olduğum bir durum var mı? Evet var. Annemin hala küçük çocuğu gibiyim. Onunla sadece ben tartışıyorum. Tek taraflı. O asla tek bir şey söylemiyor hep ben konuşuyorum kızıyorum ve sonradan pişman oluyorum ama benim de içime attıklarım var ve patlıyorum bir noktada.
''AYRI EVE ÇIK O ZAMAN'' diyecekler olursa bu arada eskiden böyle bir imkanım vardı ama şu anda yok o yüzden bekliyorum evde 5 kişiysek abur cubur aldığımda 10 adet alıyorum ama bir tanesi bana kalmadan bitip gidiyor. 40 yaşında adam markete gidip kendisine bir şeyler alamıyor. (daym) (annem psikologa gidiyor yeni başladı)
Ben mi abartıyorum? diye düşünüyorum bazen ama umarım abartmıyor ve bazı konularda haklıyımdır. Bu mesajda fikir almaktan ziyade bir dert paylaşma postudur
İş hayatım şu anda yok, tercihim bu yönde diyelim. Aslında uyku problemi yaşıyorum birkaç gündür ne kadar düzene sokmak istesem de başarılı olduğum söylenemez... Aldıklarımı fazladan alıyorum ki evdekilerin canı çekerse yesinler diye ama kendi odama mini bar almaya karar verdim öyle daha iyi olur gibiGece ne yapıyorsunuz? Nöbete,mesaiye falan mı kalıyorsunuz, yoksa tercihiniz bu yönde mi? 2. Şık ise, ben de anneyim ve gündüz işim olur, daha aktif olurum, herkes ayakta olur ve dikkat edemem. Ama çalışıyorsanız o ayrı tabii ki.
Temizlik hususunda anneniz çocuk değil, düşkün değilse toplamanın arkasını. Hani yemektir, bulaşıktır elbet annemize yardım ederiz ama, sağı solu gereksiz dağıtıyor ve toplayacak güçteyse kendisi yapmalı. Siz topladıkça buna alışacak.
Aldıklarınızı kendinize göre alın veya extra annenize olabilir ama dayı ne alaka?
Öksürük ise bir arkadaşın dediği gibi alerjik olabilir veya yine kuru öksürüktür. Bir kere hasta olmadığım halde benimde oldu. Tarçınlı elma kabuğu muydu? Elma mıydı? Neydi ondan içtim. Zencefilli bal tükettim ve geçmişti. Ama tabii önce doktora gitmeli.
Evet aykırı olduğunun farkındayım düzene koymak istesem de yapamıyorum ama bugün yapacağım inşallah. Konuyu açtıktan hemen sonra uyumuşum sabah 7'de kalktım bakalım, akşama kadar dayanıp erken yatacağım artık...Hayatın olagin akışına ters yaşıyorsunuz sonra da insanlara tavır aliyorsunuz. Normal insanlar gibi gece yat sabah kalk
Bir gün boyunca uyuma düzene girer. Dayın neden sizde kalıyor ?
Kızlar merhabalar, bir süredir içime dert olan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. İyi veyahut kötü yorum yaparsanız sevinirim lakin ben kendim ile bu konuda başa çıkamıyorum ne yazık ki.
Ben valide hanım ile aynı evde yaşıyorum bunun yanı sıra kardeşim ve dayımda var toplam 4 kişiyiz evde. Evimiz dubleks ama minnak bir yer yani ben annemle aynı odada kalıyorum (yataklarımız ayrı) onun harici dolaplarımız, eşyalarımız vb. bir.
Şimdi gelelim annemle tartışmalarımıza;
1) Bu sıralar uyku düzenim çok kötü sabah yatıp gece kalkıyorum. Anneme de özellikle ''bir yere gidersen anahtarı al'' diyorum almıyor geçenlerde sırf bu yüzden 3-4 gün boyunca uykum yarıda kesildi ve toparlayamadım tam uykuya dalacakken kapı çalıyor aynı gün içerisinde 2-3 kez olduğunu düşünün...
2) Valide hanım öksürük krizine giriyor bunun için doktora gitti lakin sonuç aynı o yüzden tekrar gitme teklifinde bulundum. Beni uykumdan uyandıracak kadar güçlü bir öksürük krizi var. (bunu yazarken hala öksürüyor...) - (sağlık sorunu yok şükür, öksürüğü tamamen psikolojik)
3) Geçtiğimiz günlerde yine yatağa yatmışım uyuyorum hop bir sese kalktım annem ayna karşısına geçmiş sesli bir şekilde ayna karşısında olumlama yapıyor ve bu sese uyandım.
4) Makyaj yapıyor arkasında bıraktıklarını topluyorum(kirli mendilleri.)
5) Suyu, meyva suyunu, kahveyi ayrı bardaklarda içiyor yanına çikolata vs alıyor bardakları ve çöpu almasam günlerce orada kalacak.
Daha sıralamayacağım çok şey var bunu valide hanım ile konuştuğumda çocuk gibi trip atıyor ''iyi ben teyzende kalmana gideyim sen rahat rahat yat'' diyor vicdan yapıyorum, kötü hissediyorum ve sarılıp içime atıyorum bazı şeyleri. Sinir olduğum bir durum var mı? Evet var. Annemin hala küçük çocuğu gibiyim. Onunla sadece ben tartışıyorum. Tek taraflı. O asla tek bir şey söylemiyor hep ben konuşuyorum kızıyorum ve sonradan pişman oluyorum ama benim de içime attıklarım var ve patlıyorum bir noktada.
''AYRI EVE ÇIK O ZAMAN'' diyecekler olursa bu arada eskiden böyle bir imkanım vardı ama şu anda yok o yüzden bekliyorum evde 5 kişiysek abur cubur aldığımda 10 adet alıyorum ama bir tanesi bana kalmadan bitip gidiyor. 40 yaşında adam markete gidip kendisine bir şeyler alamıyor. (daym) (annem psikologa gidiyor yeni başladı)
Ben mi abartıyorum? diye düşünüyorum bazen ama umarım abartmıyor ve bazı konularda haklıyımdır. Bu mesajda fikir almaktan ziyade bir dert paylaşma postudur
Tamamen annelik duygu ve durumu ile cevap vereyim ben size yine şimdiki çağda, şimdiki gençler gündüz yatıp, gece telefon veya laptop başındalar. Hani belki yaşınız 15-20 değildir bunu bilmiyorum, bekarlığın rahatlığı diyelim bu sebepten gördüğüm uyku düzenleri çok bozuk, fazlaca dijital takılıyorlar.İş hayatım şu anda yok, tercihim bu yönde diyelim. Aslında uyku problemi yaşıyorum birkaç gündür ne kadar düzene sokmak istesem de başarılı olduğum söylenemez... Aldıklarımı fazladan alıyorum ki evdekilerin canı çekerse yesinler diye ama kendi odama mini bar almaya karar verdim öyle daha iyi olur gibi