Annemin hiç mi suçu yok!!!

[QUOTE="Nisa nehir, post: 42596679, member: 703eger bilgisayrdan bunu cikarrdiysan belirttim onu bana babamin patronu verdi is yerindeki fazla depodaki bilgisayarlardan ders calisabileyim diye. Oda yapmalarini sebei bnm israrim ve evde sessiz bir yer olmadığı icin asagiya inip battaniye ile calismam ayrica ben anneme dünyanın en kötü annesi demiyorum annem sonucta yaptığını kimse yapmaz ben kardesimle böyle olmamizin onuntavirlarina bağlıyorum ayrıca dışardan bilmeden ahkam kesmeyin lütfen baska2 yere atansam bile kardeş sonuçta el dgl stresi illa senide gelip buluyor[/QUOTE]

Benim kardeşimde böyle annem babam ayrım yapmaz fakat kardesim asabi herseye bağırır saygisizlik yapar herkes bikti evdeki annem cok uzuluyor kadın nerdesin diye soruyor sanane diye bağırıyor bi keresinde beni dövdü bende agzima geleni saydim annemin üstüne yurudu Allah var artik hic icimdn gelmiyor onu sevmek ona yardım etmek soguttu kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…