- 3 Eylül 2015
- 22
- 5
- 33
- Konu Sahibi Nisa nehir
Küçüklüğümden beri erkek kardesime hep sinir oldum onu pek sevmiyorum. Birçoğunuz insan hiç kardeşini secmez mi diyecek ama benim cektiklerimi cekseydiniz sizde kardesinizden nefret ederdiniz. Aslinda bunda en büyük pay annemin bilmiyorum kadın bilinçli mi yapıyor bilinçsiz mi. Biz 4 kardeşiz 2 mizin yaşı yakin son ikisinin yaşı yakin yani annem 2 ser 2 ser büyütmüş çocukları ve bunu yaparken hep bir tarafa daha toleranslı davranıyor buda iki kardeş arasinda isyer istemez uzaklaşmaya soğumaya sebep oluyor. Benim erkek kardesim dünyanın en saygısız insanı ben ondan 4 yas büyüğüm abla demez saygı göstermez annemlere aptal salak mal kızınız seklinde konusur bnm hakkimda ve onlar hiç bir sey demez .hayatim boyunca bana hayati zehir etti nasıl anlatsam aslinda yasamadan anlanabilecek seyler dgl ama ben biraz olsun rahatlamak adına anlatabildigimi anlatacağım. Yaz tatillerinden gep nefret ettim çünkü bana zehir ediyordu her tatili ben zamanlar aynı oda da oturamiyorum çünkü insanı sinir ediyor. Karakteri çok kötusinsanları hep elestirir ve kızar ama hep sürekli patlama modunda ve inanin o elestirdigi şeylerin hepsi kendinde var o kadar da kör ve gercekten abartmiyorum. Bencildir hep alıcı olmak uster benm eşyalarımı izinsiz alır tmm alsin ama niye kırıp veriyorsun bazen gicikliginada kirar o yuzden hic guvenmem her seyimi saklarim. Aşırı kıskanç bir tip bizim ev iki katlı bana ders çalışmam icin ayri bir oda yapti annem ona da sonra yapacagini söyledi. Bu yüzden bnm odamın kapısını kaç kez kırdı kiskancligindan halbuki inada yapilacakti. Sonra ben pek anlama ama bmm bilgisayar onunkinden iyiymiş çıldırdı hergün odamin kapisini kırıp o bilgisayarı çalmaya çalıştı kac kez kavga ettik niş ben ne yapacakmisim iyisini duyanda bilgisayar müh sanir bilgsayarda tek yaptigi oyun oynamak sırf kıskançlık. Bana telefon alındı Allahim evi basimiza yikti daha lisedeyken onada alındı ki bizim aile durumuz biraz kötü ondan oyle seylerimiz olmaz ama onun zorla oldu hatta kac tane sinirlenince fırlatıp kiriyordu sonra eve geç gelip annemleri merakta bırakıp yeni tel aldiriyordu boylede kötü biri işte. Hep aylaktir evde bir isin ucundan titmaz hatta daha da dağıtır hep eşyalarını bırakır cok pasaklı bir insandır ama bencil pasaklı biri. Sonra ben univ okurken bnm bilgisayara ihtiyacım olurdu hep bu bencil iki bilgisayarada sifre koymuştu ben kullanmayim diye bunlardan hiri bnm bilgisayarim babamin patronu vermişti onuda bana ders çalışayım diye. Ama hasetliginden sifre koydu o zamanlar. Vende vermek istemiyordum niye onun istedigi oluyor hep annemler hiç bir sey demiyordu. Annem hep napayi bir sey derim çıkıp gider erkek çocuğu sirf bu yuzden hiç bir sey demedi ona zaten annem oglunu ayri hir sever mesela ben agladigimda daha çok sinirlenir ama oğlu agladiginda suçlu bilr olsa dayanamadigini soyler gider gönlünü alir.Diyebilirsiniz sen de suclusundur diye tmm illaki vardir bende de ama inanin bende 3 varsa onda 9 var suç. Çünkü ben çalışıyorum ona para yardimi yapıyorum yeri geliyor giysi aliyorum ama varya boyle saygısız oldukça içimden zerre gelmiyor. Sehir disina okumaya gittiginde inanin sevinçten havalara uçtum Allaha yaptigim sukrun haddi hesabi yok. Eve tatilde geliyor onuda burnumuzdan dokuyor o evde olunca ben evde oturmayi hic sevmem odama giderm hep kacirmayacagim bir dizi bile olsa sirf o var siye izlemem zaten izletmez oda ayri bir tantana zaten bende evde dglm bende sehir sisina atansim kafam rahat simdi tatil diye evdeyim ama biz böyleysek bumun büyük çoğunluğu annemin sonra babamın ona ablaya saygıyı ogretmediler bana bunlari yaparken sessiz kalmayı tercih ettiler ve ben bu yuzden anneme hep kirginim ama annem sonuçta yine ona elimden geleni yaparım ama kirginligim icimdedir hep. Kardesimide hala sevmem onu hiccccccc ozlemem eve gelince üzülürüm ona yaptiklarima hep hayifim gelir ama mecburen yapmazsam annemlerle kötü olacağım amann boyle işte degeri bilinmeyen bir insanım kardeşim bana yaptiklari saymakla bitmez bense ona çoğunlukla iyiligine seyler yapmisimdir şimdi yine sinir etti ve haram etmemek elimde dgl bazen insan gercekten çileden çıkarabiliyor. Ahh ahh keşke hiç kardeşim olmasaydı bu çocuk bu yuzden erkekleride pek sevmem belkide annemin erkek evlat merakı böyle yapti bilmiyorum sizin yorumunuz ne olur
Son düzenleme: