- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Çiğköfte dürümü emoji görünmedi. Bende severim her türlüNerde dürüm kuzum...nohut dürümü ve kavurma favorimdir benim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğköfte dürümü emoji görünmedi. Bende severim her türlüNerde dürüm kuzum...nohut dürümü ve kavurma favorimdir benim .
Gece gece ne güzel şeylerden bahsediyoruzNerde dürüm kuzum...nohut dürümü ve kavurma favorimdir benim .
Sorma ne güzel hemde. Rüyama bile girer şimdiGece gece ne güzel şeylerden bahsediyoruz
Ee iştahım yerinde maşallası benim gibiÖvdünmü gomdunmu anlamadım
Ben gidicem mutfağa sanırım sucuk ekmek uapıcamBen diyet topiginde takilcam yoksa mutfağa Yol görünüyor
Gecenin bir yarısında bizim çok yoğurmuşluğumuz var inanırım tatlım...bu başka bir sevda çekmeyen anlamaz.Yaşasın valla yaptım yer misin? İnan bir iki sefer daha adını söylersem kalkıp yapıcam en iyisi uyuyayım
Bende kendime hak veriyorum biliyormusun ,bencede kilolu olmak benim suçum değilEe iştahım yerinde maşallası benim gibi
Bir yandan da hamaratsın güzel güzel yemekler tatlılar sana hakveriyorum yani
Sakin ol gitme, bak ben bile gitmedim.Ben gidicem mutfağa sanırım sucuk ekmek uapıcam
OffffffffBen gidicem mutfağa sanırım sucuk ekmek uapıcam
selam hemşerim bende AdıyamanlıOlmazmi Adıyamanlıyım
Kukrimim bir parça peynirle gider açlığını ...sucuk ödem yapar az bir moral var sonra o da gider...yapma güzelimBen gidicem mutfağa sanırım sucuk ekmek uapıcam
Yok yok değil kesinlikleBende kendime hak veriyorum biliyormusun ,bencede kilolu olmak benim suçum değil
Aynen üstünede demli bir çayGecenin bir yarısında bizim çok yoğurmuşluğumuz var inanırım tatlım...bu başka bir sevda çekmeyen anlamaz.
Bırak gitsin,o yediğini inkâr edenlerdenSakin ol gitme, bak ben bile gitmedim.
Uyuyamam kiSakin ol gitme, bak ben bile gitmedim.
Benimki kaçak olsun...Aynen üstünede demli bir çay
Canimmmmmm yaYok yok değil kesinlikle
Gözüme uyku girmez ki yemezsem peynir kandıramaz beni şimdiKukrimim bir parça peynirle gider açlığını ...sucuk ödem yapar az bir moral var sonra o da gider...yapma güzelim
İşte tam yürümeye niyetlendim tutuldum:)Ama elbet yürüyeceğim:)Düşersin her gün yurusen sizin oralar müsait