Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Ben de onu soracaktım,memnun musun diye
Benim o kadar yok:)
Olabiliro_OKullanıcı yorumları nasılo_O
Pek bir değişiklik olmadı henüz et beni dışında ,avondan c vitamini almıştım yaptıktan sonra onu sürüyorum çay ağacı serumu deniycem birde sen
Böyle bir yan etki okumadım ama dermaroller kolajen üretimini hızlandırıyor,et beni neden çıkıyor diye nete baktim o da fazla kolajen üretiminden olabilirmiş 🤷🏼‍♀️

Pek bir değişiklik olmadı henüz et beni dışında ,avondan c vitamini almıştım yaptıktan sonra onu sürüyorum çay ağacı serumu deniycem birde sen
Böyle bir yan etki okumadım ama dermaroller kolajen üretimini hızlandırıyor,et beni neden çıkıyor diye nete baktim o da fazla kolajen üretiminden olabilirmiş 🤷🏼‍♀️
Gencleseyim derken et benli olma da iyice

Et ile daha güzel oluyor canım:)
Peki tavuğu nasıl pişirdin:)
Tariflere baktim iste once hasladim sonra yagda baharatlarla lezzetlendirdim tavuk suyu kattim biraz lavaslari bandirip sardim. Bilmem tavuk gogus etiydi yavan geldi belki prizola filan olsa yagli tavuk dahami lezzetli olurdu :)

Biseyi surekli söylersen olur yaslandim hastalaniyorum falan diye esim dediginde hep kiziyorum oda sinir oluyo ama eskisi kadar hastalanmiyo buda bir gercek 😂
İşin espirisi ben evde sürekli eşime yaşlısın espirisi yapıyorum ve delirtiyorum asla ben yaşlıyım demem:KK70:
Çok hassas bir yapım var bir şeylerden kaptım galiba yada psikolojik:)

X