- 21 Ocak 2018
- 8.265
- 20.425
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelse keşkeAklıma @Rakika geldi
Keşke utansalardı şahane olurdu sürekli laf ederdimYüzsüz anacim bunlar
Aynen aynen,Bir Daha vize uygulaması başlatalım,her gelen giremesinYüzsüz anacim bunlar
Selam canım hoşgeldinSelam gece kuslari :)
Selam :)Selam gece kuslari :)
Kolun gecti derken bu cıktı başına, geçmiş olsun canım:/Boynum tutulmuş kıvranıp duruyorum kaç ilaç içtim hala geçmedi:)
Hosbulduk :) bugun tavuk tantuni yaptim ama guzel olmadi sevmedik cok fazla acaba etten yapsaydim dahami guzel olurduSelam canım hoşgeldin
Sürekli bir yerlerim tutuluyor:)Kolun gecti derken bu cıktı başına, geçmiş olsun canım:/
Keşke,bak yine gelmiş,göbeğe de yerleşmiş diye gömer dururdukKeşke utansalardı şahane olurdu sürekli laf ederdim
Et ile daha güzel oluyor canım:)Hosbulduk :) bugun tavuk tantuni yaptim ama guzel olmadi sevmedik cok fazla acaba etten yapsaydim dahami guzel olurdu
Keşke sadece göbek olsaKeşke,bak yine gelmiş,göbeğe de yerleşmiş diye gömer dururduk
Biseyi surekli söylersen olur yaslandim hastalaniyorum falan diye esim dediginde hep kiziyorum oda sinir oluyo ama eskisi kadar hastalanmiyo buda bir gercekSürekli bir yerlerim tutuluyor:)
Bende anlamadım:)Yaşlandım galiba:)
Ben de onu soracaktım,memnun musun diye
Pek bir değişiklik olmadı henüz et beni dışında ,avondan c vitamini almıştım yaptıktan sonra onu sürüyorum çay ağacı serumu deniycem birde senBenim o kadar yok:)
OlabilirKullanıcı yorumları nasıl
Yok canım, daha dur,yaşlanmak falan :) Stres ya da ters hareket. Veya terliyken rüzgar yemek,bir sürü sebebi olabilirSürekli bir yerlerim tutuluyor:)
Bende anlamadım:)Yaşlandım galiba:)
Gencleseyim derken et benli olma da iyicePek bir değişiklik olmadı henüz et beni dışında ,avondan c vitamini almıştım yaptıktan sonra onu sürüyorum çay ağacı serumu deniycem birde sen
Böyle bir yan etki okumadım ama dermaroller kolajen üretimini hızlandırıyor,et beni neden çıkıyor diye nete baktim o da fazla kolajen üretiminden olabilirmiş
Tariflere baktim iste once hasladim sonra yagda baharatlarla lezzetlendirdim tavuk suyu kattim biraz lavaslari bandirip sardim. Bilmem tavuk gogus etiydi yavan geldi belki prizola filan olsa yagli tavuk dahami lezzetli olurdu :)Et ile daha güzel oluyor canım:)
Peki tavuğu nasıl pişirdin:)
İşin espirisi ben evde sürekli eşime yaşlısın espirisi yapıyorum ve delirtiyorum asla ben yaşlıyım dememBiseyi surekli söylersen olur yaslandim hastalaniyorum falan diye esim dediginde hep kiziyorum oda sinir oluyo ama eskisi kadar hastalanmiyo buda bir gercek
Bende içimdeki tüm nefreti kini kusardim onlaraKeşke utansalardı şahane olurdu sürekli laf ederdim
İlk bakışta göze o çarpıyor yaKeşke sadece göbek olsa