Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
O zaman kullanma et beni çıkıp geçmezse sıkıntı olur:/

Tariflere baktim iste once hasladim sonra yagda baharatlarla lezzetlendirdim tavuk suyu kattim biraz lavaslari bandirip sardim. Bilmem tavuk gogus etiydi yavan geldi belki prizola filan olsa yagli tavuk dahami lezzetli olurdu :)
Evet göğüs eti ile güzel olmuyor kuur oluyor:)
Pirzola yani derili bir tavuk ile pişirip sonra derisini ayırınca daha güzel oluyor:)Göğüs soteye falan güzel oluyor:)

Canfeb ben bu sene dermapen yaptidim ozel bir hastanede doktorumda cok iyiydi yuzumde sivilce izleri var biraz. Ben ona cok sey sordum acikcasi bana dediki cogu urun bosuna gereksiz cilt bakimina geliyim dedim gelme gerek yok dedi bir maske yazdi sadece bunu kullan nemlendirici kullan dedi bir kac tane vitaminli serum önerdi. Kadinla bebeklerimiz ayniydida biraz kanka gibi olmustuk cogu sey aldatmaca falan dedi yani hemsirelerde oyle soyledi bilemiyorum sasirdim gel dese gidecektim hidrafishal bakimina duzenli olarak ama gereksiz dediler

Evet göğüs eti ile güzel olmuyor kuur oluyor:)
Pirzola yani derili bir tavuk ile pişirip sonra derisini ayırınca daha güzel oluyor:)Göğüs soteye falan güzel oluyor:)
Evet tahmin ettim ama tum tariflerde gogus yaziyo diye onunla yaptim neysse zaten uzun sure daha yapmam cok geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…