O zaman kullanma et beni çıkıp geçmezse sıkıntı olur:/Pek bir değişiklik olmadı henüz et beni dışında ,avondan c vitamini almıştım yaptıktan sonra onu sürüyorum çay ağacı serumu deniycem birde sen
Böyle bir yan etki okumadım ama dermaroller kolajen üretimini hızlandırıyor,et beni neden çıkıyor diye nete baktim o da fazla kolajen üretiminden olabilirmiş
Onun yaninda deme canim aramizdaİşin espirisi ben evde sürekli eşime yaşlısın espirisi yapıyorum ve delirtiyorum asla ben yaşlıyım demem
Çok hassas bir yapım var bir şeylerden kaptım galiba yada psikolojik:)
Evet göğüs eti ile güzel olmuyor kuur oluyor:)Tariflere baktim iste once hasladim sonra yagda baharatlarla lezzetlendirdim tavuk suyu kattim biraz lavaslari bandirip sardim. Bilmem tavuk gogus etiydi yavan geldi belki prizola filan olsa yagli tavuk dahami lezzetli olurdu :)
Ama öyle bir imkanımız yok:/Bende içimdeki tüm nefreti kini kusardim onlara
Yarına geçer umarım ayağı zorlandım bugün:)Yok canım, daha dur,yaşlanmak falan :) Stres ya da ters hareket. Veya terliyken rüzgar yemek,bir sürü sebebi olabilir
Ya ben gençleşmek için yapmadimki ama sivilce lekelerim var, artık sadece leke olan bölgeye yapicamGencleseyim derken et benli olma da iyice
Canfeb ben bu sene dermapen yaptidim ozel bir hastanede doktorumda cok iyiydi yuzumde sivilce izleri var biraz. Ben ona cok sey sordum acikcasi bana dediki cogu urun bosuna gereksiz cilt bakimina geliyim dedim gelme gerek yok dedi bir maske yazdi sadece bunu kullan nemlendirici kullan dedi bir kac tane vitaminli serum önerdi. Kadinla bebeklerimiz ayniydida biraz kanka gibi olmustuk cogu sey aldatmaca falan dedi yani hemsirelerde oyle soyledi bilemiyorum sasirdim gel dese gidecektim hidrafishal bakimina duzenli olarak ama gereksiz dedilerPek bir değişiklik olmadı henüz et beni dışında ,avondan c vitamini almıştım yaptıktan sonra onu sürüyorum çay ağacı serumu deniycem birde sen
Böyle bir yan etki okumadım ama dermaroller kolajen üretimini hızlandırıyor,et beni neden çıkıyor diye nete baktim o da fazla kolajen üretiminden olabilirmiş
Olabilir canım:)Onun yaninda deme canim aramizdaolabilir bu donem psikolojik olarakta etkilenmis olabilirsin :)
Doğru,sen zaten genctinYa ben gençleşmek için yapmadimki ama sivilce lekelerim var, artık sadece leke olan bölgeye yapicam
Evet tahmin ettim ama tum tariflerde gogus yaziyo diye onunla yaptim neysse zaten uzun sure daha yapmam cok geldiEvet göğüs eti ile güzel olmuyor kuur oluyor:)
Pirzola yani derili bir tavuk ile pişirip sonra derisini ayırınca daha güzel oluyor:)Göğüs soteye falan güzel oluyor:)
Inşallah geçer canımYarına geçer umarım ayağı zorlandım bugün:)
Sende başladın mı diyete:)
Hayirli aksamlar kuzum.
Zaten tavuk sürekli yenmiyor:)Et ile dene çok güzel oluyor:)Evet tahmin ettim ama tum tariflerde gogus yaziyo diye onunla yaptim neysse zaten uzun sure daha yapmam cok geldi
Tatlışım
Ablam bugün nasılsınHayirli aksamlar kuzum.
Tamam zayiflarsak kari koca bir tantuni denemesi daha yaparim evde tavuk var diye onunla yaptim ama bidaha etle denerim :)Zaten tavuk sürekli yenmiyor:)Et ile dene çok güzel oluyor:)
Bal hatun,hoşgeldinTatlışım