Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
İdolümsün
benim çocuğum 2,5 yaşında bu zamana kadar çok dikkat ettim hala da etmeye çalışıyorum insanların ne dediği umrumda değil çocuğuma da kimse karışamaz gerektiği cevabı veririm. çocuğum olduktan sonra farkettim kimsenin çocuğuna çikolata vermemek gerek şeker vermemek gerek.
Küçücük çocuklara verilen abur cuburları gördükçe çok üzülüyorum
Gaziantep'te yaşıyorduk memlekete taşındık.Orada dikkatimi çekmiyordu:)Buraya geldik oğlumun sınıfında bütün çocuklar iri yapılı benim oğlum çok yediği halde hiç kilo almaz:)Yanlarında minicik kaldı:)Yani onlar sağlıklı beslenmedikleri için o durumdalar:)Sağlık kilodan önemli:)

Bizde öyle canım kola,meyve suyu,sosis,salam,sucuk bile almıyorum:)Cips vs:)Çikolata bile çok nadir ,şeker yemez,hamburgeri bilmezler:)Tabi bizde bilmiyoruz:)
Yani yarı yarıya sana göre.. salam sosis cipsi bende elimden geldikçe almam.. kızartma nadir yaparım.. kola zati yok.. Ama çikolata 😍 abur cubur da şu şekilde.. arada bir markete gidersek herkesin 1 alma hakkı vardı.. o da hani yiyo bitiyo evde olmasın diye..

Yani yarı yarıya sana göre.. salam sosis cipsi bende elimden geldikçe almam.. kızartma nadir yaparım.. kola zati yok.. Ama çikolata 😍 abur cubur da şu şekilde.. arada bir markete gidersek herkesin 1 alma hakkı vardı.. o da hani yiyo bitiyo evde olmasın diye..
İşte çikolata çok nadir oda bitter falan:)
Oğlum ek gıdaya baklava ve kuru dolma ile geçti o kadar söyleyeyim:KK70:

Gaziantep'te yaşıyorduk memlekete taşındık.Orada dikkatimi çekmiyordu:)Buraya geldik oğlumun sınıfında bütün çocuklar iri yapılı benim oğlum çok yediği halde hiç kilo almaz:)Yanlarında minicik kaldı:)Yani onlar sağlıklı beslenmedikleri için o durumdalar:)Sağlık kilodan önemli:)
Kesinlikle. Benim oğlum da normal kilolarda. Arkaşın çocuğu var akranlar . Neredeyse bizimkini 2 katı kilosu var. Babası diyor ki sizin çocuğun 1 saatte yaptığı hareketi benim ki 1 günde yapmıyor. Kilo= sağlık asla değil

Kesinlikle. Benim oğlum da normal kilolarda. Arkaşın çocuğu var akranlar . Neredeyse bizimkini 2 katı kilosu var. Babası diyor ki sizin çocuğun 1 saatte yaptığı hareketi benim ki 1 günde yapmıyor. Kilo= sağlık asla değil
Benim oğlan uzun yaşıtlarına göre ama kilolu değil.. geerçi değildi diyim.. baya hareketliydi.. Ama karantinada evde kilo aldı..

Tatlım :KK60: :KK74: Yine denk gelemedik ama 🙄Vakit geçsin diye her şeyi izliyoruz bu ara 🤭
Şimdi yakaladım seni. :KK9:
Bebeğim vakit geçsin tarafı da var ama onların kültürleri dikkatimi çekiyor uyduruk bir dinleri var o kadar değişik ritüeller yapıyor ve buna inanıyorlar ki hoşuma gidiyor. Masal gibi bir hayat iyiler kötüler ve sonunda kötüler cezasını buluyor. :KK42:netfilikş dizileri beynimi yaktı. 50 bölüm izledim nerdeyse karısının elini tutmaya utanan adam var ...
Sen ne izliyorsun ben taşlanmayi göze alarak yazdım :KK71:

Tamamen katılıyorum canım:)

X