- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kez kazandım canım Kayseri mantısı yapmıştımBlue_Peri sen hiç kazanmişmiydin bulummmm
Evet hatirladim kuzum bende bi tarif aldım sondan birinci olur sanirimBi kez kazandım canım Kayseri mantısı yapmıştım
Sunumu güzel yaparsan baştan birinci olur:)Evet hatirladim kuzum bende bi tarif aldım sondan birinci olur sanirim
Sunum için fikir aLıp vermek yasak mı abla?Sunumu güzel yaparsan baştan birinci olur:)
Ben her türlü yardıma hazırum çoğu üye ile özelden sunum için konışuyorum canımSunum için fikir aLıp vermek yasak mı abla?
Tamam özele gelim bariBen her türlü yardıma hazırum çoğu üye ile özelden sunum için konışuyorum canım
bakalım hayirlisiSunumu güzel yaparsan baştan birinci olur:)
İyiyim canım sağol sen nasılsınAhh Kukrim nasilsinz konu açmışsın hayirli olsun bi bakim ne yapmişsın
Sağol canım, iyiyim,sen nasılsın?Jenna16 canım nasılsın sağlığın nasıl
Şükürlər olsun küçük oğlan diş çıkarıyir ateşi falan sanki diş deyildir başka bir şey çıkarıyor arka dişleri olduğu için zor çıkarıyor.Sağol canım, iyiyim,sen nasılsın?
Çocuklar da haklı,biz büyükken dişle ilgili zorlaniyoruz,inşallah sorunsuz,ağrısız cikar:)Şükürlər olsun küçük oğlan diş çıkarıyir ateşi falan sanki diş deyildir başka bir şey çıkarıyor arka dişleri olduğu için zor çıkarıyor.