• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Çok istiyorum,inşallah 🥰 Bazen aşırı baş dönmesi oluyor,kulak ugultusuyla beraber ,oturmazsam bayılırım o derece. Öyle olmadigim bir an olursa mutlaka yapacağım 🤩
Canım ameliyat dışında sürekli yatmak ile alakalı olabilir:)Uzun süre dolaşmadın alışman bir süre sürecek:)
İnşaalalh canım benim:)

Canım ameliyat dışında sürekli yatmak ile alakalı olabilir:)Uzun süre dolaşmadın alışman bir süre sürecek:)
İnşaalalh canım benim:)
24 saat yataktan çıkmıyordum,sonra arada çıkmaya başladım,şimdi her fırsatta, ameliyat sonrası daha kolay oldu hareket etmem :nazar: Zaman alacak,ama inşallah eskisinden daha iyi olacağım canım

24 saat yataktan çıkmıyordum,sonra arada çıkmaya başladım,şimdi her fırsatta, ameliyat sonrası daha kolay oldu hareket etmem :nazar: Zaman alacak,ama inşallah eskisinden daha iyi olacağım canım
Çok şükür canım o günler geride kaldı :KK200:

Kız C Calcifer bi de diğer rakipler iyice güçlü çıkıyorlarmış...
Biz anca 2,3 oy ile kalıyormuşuz...
Aynı böyle adayı terk ederiz herhal...
Taner ben ...
Daçmin sen ...

Hahhahahha kız yarışmaya giremedim ki 🤣🤣 tarif kalmamış

İştersen sana tarif vereyim :KK45:Sen yap konuyu aç ben taşıyayım:cool:Çok aksiyonlu değil mi:KK70:
Benim tarifim hazir yaparsam görürsün :KK70: ben diyete başladım listeye bile girdim yapmiyorum size börek falan
Zipzip- Zipzip- beni yoldan çıkarıyorlar:confused:

Back