- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Bak bak illa kendi açacak ya heleValla düşünüyorum da hazır yufka kullanmıyorum fazla aklıma gelmiyor
Bin hızır yifki killinmiyirim
Seni fena seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak illa kendi açacak ya heleValla düşünüyorum da hazır yufka kullanmıyorum fazla aklıma gelmiyor
Çok atıyorsun gibi geliyorValla düşünüyorum da hazır yufka kullanmıyorum fazla aklıma gelmiyor
üzdünÇok atıyorsun gibi geliyor
Ciddiye almıyorsun umarım:)üzdün
Özelden atayım mı yaptıklarımı
GeliyorumCiddiye almıyorsun umarım:)
Yok olmaz bunu tüm kk görmeli
Gel sen beni dinle:)
Ne sandın yawrum. Sen giderken ben dönüyordum. Annen yaşında kadınımBak bak illa kendi açacak ya hele
Bin hızır yifki killinmiyirim
Seni fena seni
Cidden yaş kaç:)Ne sandın yawrum. Sen giderken ben dönüyordum. Annen yaşında kadınım
Nevreste annem mi elhan annem mi orjinal anam mi bi de bende cici anne varNe sandın yawrum. Sen giderken ben dönüyordum. Annen yaşında kadınım
11 Haziran'da 35 olacağımCidden yaş kaç:)
Ben manevi annenim yavrum. Senin annen bir melek idiNevreste annem mi elhan annem mi orjinal anam mi bi de bende cici anne var
Hangisisin sen reis
Bak ortak noktamız varmış:)11 Haziran'da 35 olacağım
Onunla da var:)
Yalniz benim annem hakikaten melek oldu :)))Ben manevi annenim yavrum. Senin annen bir melek idi
E ben hesapladım ayın 12si değil mi yaBak ortak noktamız varmış:)
Benim de doğum günüm o gün:)
39 oluyorum:)
Allahım yarışmada bu bana engel olan kadına kim oyar atarsa eli seksin bana tıklasın ben kazanam yarabbim
Oy canımsın ben bugünü de saydımYalniz benim annem hakikaten melek oldu :)))
E ben hesapladım ayın 12si değil mi ya
Benim gibi evlat zor bulursun
Allahım yarışmada bu bana engel olan kadına kim oyar atarsa eli seksin bana tıklasın ben kazanam yarabbim
Cimbizla laf seciolar isteAkıllıyi ben ona yazdım şimdi başka bişey dememk için ben sana deneyeceğim yazdığım için bana laf sokmuş aklınca
Kk da her yerde övüp övüp bitiremediği kv si benim