- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Elinde mutlaka olurNeler yapılmadı bilsem tahmin ederimde güncelden uzak kaldım elimden gelen birşeyse katılmayı düşünüyorum iyi bir tarifi kaparsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde mutlaka olurNeler yapılmadı bilsem tahmin ederimde güncelden uzak kaldım elimden gelen birşeyse katılmayı düşünüyorum iyi bir tarifi kaparsam
Tekrar bekleriz yafru ceylanMerkezde ve Yayladaginda iki yıl görev yaptım. Çok sevmiştim Hatay'ı.
Neden olmasınTahmin ediyoooruuuummmmm
Pilavlar
İlk katıldığım kategoriydi yıl 2017 vayy beeeNeden olmasın
Bakalım o mu olacakİlk katıldığım kategoriydi yıl 2017 vayy beee
Yeminle 5 kiloluk bidonlarda 4-5 tane yağ varBencede zeytinyağlılar ben yine katılamıyorum desene hani sen bana zeytinyağı yollycaktın
Nasip inşaAllah olur özledik pilavlarıBakalım o mu olacak
Nasılsın canım ya hiç görünmüyorsun herşey yolundadır inşallah hayatındaİlk katıldığım kategoriydi yıl 2017 vayy beee
Bana özelmi yollasa ki hayır olur ben gibi garibanaYeminle 5 kiloluk bidonlarda 4-5 tane yağ var
Keşke imkan olsa da yollasam
Yarışmaya katilsaydin kazen abi katılanların hepsine yollamıştı kategoriyi hatırlamıyorum ama bir kategoride öyle yaptı
Etiket edelim miBana özelmi yollasa ki hayır olur ben gibi garibana
Kukrimim gülüm hamd olsun iyiyim ne yapayım herzamanki gibi diyetteyim ama bu sefer inşaAllah dişime göre bir kategori olursa katılacağımNasılsın canım ya hiç görünmüyorsun herşey yolundadır inşallah hayatında
Şaka ederim kuzuuummm severim seni kategori z. Yağlılar değil diye içimden geçiyorEtiket edelim mi
Allah her daim iyi etsin inşallah gönlünde ne varsa hayırla yaşa inşallah canım benimKukrimim gülüm hamd olsun iyiyim ne yapayım herzamanki gibi diyetteyim ama bu sefer inşaAllah dişime göre bir kategori olursa katılacağım
Sen nasılsın
Çok heveslenmeNasip inşaAllah olur özledik pilavları
Girdim canımYaptım bir şeylerNevreste canısı sen giricem diyordun sınava girdim mi
Allah güzellikler hayırlar versinAllah her daim iyi etsin inşallah gönlünde ne varsa hayırla yaşa inşallah canım benim
Katıl katıl ozleniyorsun
Bende iyiyim hamd olsun canım
Aaa çok sevindim canım mutlaka iyi bir sonuç çıkacaktır hayırlı olsun canımGirdim canımYaptım bir şeyler
Sen katil istiyorim olmasın zatenŞaka ederim kuzuuummm severim seni kategori z. Yağlılar değil diye içimden geçiyor