- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni benim bahçe gibi çok güzel bereketli olsun ben 2 haftadır domates yiyorumEki Görüntüle 2655538 Eki Görüntüle 2655539 uzum olacak inşallah ablası
Eki Görüntüle 2655540 suan kabak yok ama bir tanesi yarım kilodan fazla iki kabak aldım :))
İnşallah hepimizimki bereketli olsun benim ilk domatesim anca oldu ama dolmalık biberler çok guzelAyni benim bahçe gibi çok güzel bereketli olsun ben 2 haftadır domates yiyorum
Biz buna köylü biberi diyoruz daha lezzetli :))
İyi olmuş sizeevet düğün canım :)
gelin biz miyiz yeğenim mi çözemedim
biz daha çok masrafa girdik
Bende kek yaptım kizzzDaha ne kabaracak
Masallah bereketi bol olsun
Kankacim nasilsin ❤❤Bende kek yaptım kizzz
İyiyim kankacim çok şükür sen nasılsınKankacim nasilsin ❤❤
Iyiyim kankacim denk gelemiyoruz artik gormusken yazayim dedimİyiyim kankacim çok şükür sen nasılsın
İyi yaptın canım evet karsilasamiyoruz artık eskisi gibi, çok sevindim seni gördüğüme iyi olduğuna Allah her daim iyilik versin inşallahIyiyim kankacim denk gelemiyoruz artik gormusken yazayim dedim
Amin canim Allah hepimize iyilik versin ❤❤İyi yaptın canım evet karsilasamiyoruz artık eskisi gibi, çok sevindim seni gördüğüme iyi olduğuna Allah her daim iyilik versin inşallah
Kolay gelsin senin is çok burda canimAmin canim Allah hepimize iyilik versin ❤❤
Bende seni gordugume cook sevindim
Takim kalabalik takimdan pek cikamiyorum canim birde yaz geldi arada köye gidip gelmeler basladi onun disinda sabah aksam yine burdayım
Sagol canim o zaman tam vaktinde yakalamisim seniKolay gelsin senin is çok burda canim
Bende eskisi gibi sık gelemiyorum ama yine uğruyorum kısa kısa da olsa ☺
Bilmem nevo Eve akşam yemeğini zor yetiştiriyorumNe yapalım yenisine mi katılacaksın:)
Yokmu tahminin ben buralarda olsam söylerdim hemenBöyle uzat diye gösterdim söylerse sende bana söylersin
Allah kolaylık versin canımBilmem nevo Eve akşam yemeğini zor yetiştiriyorum