- 29 Ekim 2012
- 22.756
- 57.966
- 36
Samandağ biberi deriz biz bunaBiz buna köylü biberi diyoruz daha lezzetli :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samandağ biberi deriz biz bunaBiz buna köylü biberi diyoruz daha lezzetli :))
Bereketli karıyım vesselamMasallah bereketi bol olsun
Bizde daha fide halinde hersey 1 ay sonra anca yetisir urunler
Kankacim nasilsin ❤❤
Hataylı mısın HabibteSamandağ biberi deriz biz buna
Güzel olurEn güzel sebze üretme kategorisi mi yapsak Nevrestem
EvetHataylı mısın Habibte
Biz bitirmek üzereyiz bile yeniden ekeceğim bereketli olsun yafrummmmGüzel olur
Bunlarda bizim bahçeden2 haftada bir gidiyoruz.
Geçen hafta böyleydiler haftaya gidince ürün vermeye başlarlar
Eki Görüntüle 2655584 Eki Görüntüle 2655585
Canım hava hiç düzelmedi.Ondan geç ekildi:)Biz bitirmek üzereyiz bile yeniden ekeceğim bereketli olsun yafrummmm
Hayatımda ilk defa ektim gecen yıllarımda eklediğim için pişmanım çok keyifli heyecan vericiCanım hava hiç düzelmedi.Ondan geç ekildi:)
Eşim dikti çoğunu:)
Minik minik çıkmaya başlamıştı.Hafta sonu gidince olur inşaallah
Merkezde ve Yayladaginda iki yıl görev yaptım. Çok sevmiştim Hatay'ı.
Çok şanslısın Nevrestem. Bayıldım bahçene. Bereketli bol ürünlü olsun.Güzel olur
Bunlarda bizim bahçeden2 haftada bir gidiyoruz.
Geçen hafta böyleydiler haftaya gidince ürün vermeye başlarlar
Eki Görüntüle 2655584 Eki Görüntüle 2655585
Sağol ablam bana ait değil ama ortak kullanım:)Çok şanslısın Nevrestem. Bayıldım bahçene. Bereketli bol ürünlü olsun.
Hobi bahçesi gibi olmuş. Toprakla uğraşmak insana huzur veriyor. Bu imkana sahip olmak da güzel. Çıplak ayakla toprakta bol bol yürü kuzum. Terapi gibi ohhh misssSağol ablam bana ait değil ama ortak kullanım:)
Taşındığımız için bize özel bu kadar dikildi.Eşim gidik ekti:)
Arada gidip ilgileniyor bizde gidiyoruz
Ablam meyve ağaçlarımızda çok güzel toplaması çok zevkli:)Hobi bahçesi gibi olmuş. Toprakla uğraşmak insana huzur veriyor. Bu imkana sahip olmak da güzel. Çıplak ayakla toprakta bol bol yürü kuzum. Terapi gibi ohhh misss
Tatlı yapmayiz orasi kesin demişti nevreste yöresel çorba yapıldıYokmu tahminin ben buralarda olsam söylerdim hemen
Yöresel yemekler yakınlarda oldu yaTatlı yapmayiz orasi kesin demişti nevreste yöresel çorba yapıldı
Bence yöresel yemekler olabilir..zeytinyağlılar aklımdan geçiyor birde
Öyle oldu ne güzel de oldu canım kolay gelsin sana işlerindeSagol canim o zaman tam vaktinde yakalamisim seni
Bencede zeytinyağlılar ben yine katılamıyorum desene hani sen bana zeytinyağı yollycaktınTatlı yapmayiz orasi kesin demişti nevreste yöresel çorba yapıldı
Bence yöresel yemekler olabilir..zeytinyağlılar aklımdan geçiyor birde
Zeytinyağlılar değilse katılacak mısınBencede zeytinyağlılar ben yine katılamıyorum desene hani sen bana zeytinyağı yollycaktın
Neler yapılmadı bilsem tahmin ederimde güncelden uzak kaldım elimden gelen birşeyse katılmayı düşünüyorum iyi bir tarifi kaparsamZeytinyağlılar değilse katılacak mısın