- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Tarif düşünmeye başla diyosun yaniÇok heveslenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif düşünmeye başla diyosun yaniÇok heveslenme
Amin inşallah canımAllah güzellikler hayırlar versin
Özlemek özlenmek bunları bile özledim ben
İnşaallah canım sağolHiç çalışmadım keşke biraz baksaydım daha iyisini yaparmışımAaa çok sevindim canım mutlaka iyi bir sonuç çıkacaktır hayırlı olsun canım
Ben katılıyımda siz 1. Olun demi zayıf rakip istiyosun zalim gadınSen katil istiyorim olmasın zaten
Geçen yıl yaptık canım soğuk mezelerOrdor tabağı falan olabilir mi ki Nevreste yapilmamis bişey
Düşün lazım olurTarif düşünmeye başla diyosun yani
Benimde öyle olmuştuİnşaallah canım sağolHiç çalışmadım keşke biraz baksaydım daha iyisini yaparmışım
Barajı kesin geçerim :)Benimde öyle olmuştu
Olsun açıktan okuyacaksın dimi barajı geçersin yeter bize
Açıköğretim için yeterli nevom hangi bölümü istiyosun inşaAllahBarajı kesin geçerim :)
O yeterli olur mu yani 180-190 sence
Evet evet yetiyor canım bende barajın üstünde almıştım.Barajı kesin geçerim :)
O yeterli olur mu yani 180-190 sence
Çok pis sağ gösterip sol geliyor diye hissediyorumDüşün lazım olur
Ben hala senin tatlıyı unutamıyorum ne zayifi hanım göbeği miydi oBen katılıyımda siz 1. Olun demi zayıf rakip istiyosun zalim gadın
Bencede geçen de tatlı da var demiştiÇok pis sağ gösterip sol geliyor diye hissediyorum
Hakikaten o çok iyiydiBen hala senin tatlıyı unutamıyorum ne zayifi hanım göbeği miydi o
Çocuk gelişimi olabilir :)Açıköğretim için yeterli nevom hangi bölümü istiyosun inşaAllah
Hadi ya inşaallah canım çok sevindimEvet evet yetiyor canım bende barajın üstünde almıştım.
Hayırlısı olsun bakalım
Ama cidden sunum ve tatlı çok güzeldi:)Ben hala senin tatlıyı unutamıyorum ne zayifi hanım göbeği miydi o
Yavv bi durr görende bişey sanacak o bile olmadıı bee arabaşı çorbası iyiydi bide gerisiBen hala senin tatlıyı unutamıyorum ne zayifi hanım göbeği miydi o
Ben ilkler arasında olmalıydı o zaman mi kazen birinci olmuştu :))Ama cidden sunum ve tatlı çok güzeldi:)