- 21 Ocak 2018
- 8.224
- 20.217
- 32
Resmini atsana merak ettim ben de bişeyler arıyorum bulamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmini atsana merak ettim ben de bişeyler arıyorum bulamıyorum
Dolce gabbana limon yapmis diye herkes meyveli tasarim yapiyo ama ben cok begendim meyveli elbiseleriama limonun suyunu çıkarmışlar yuhhhh
Abiye falansa cok pahali ya malesef:) simdi abiye kiralama yerleri var kardesime diyorum birini bul en pahali abiyeyi kiraliycamevet düğün canım :)
gelin biz miyiz yeğenim mi çözemedim
biz daha çok masrafa girdik
Çok severim bu tarz elbiseleri ama gerçekten etmez 700 çok istiyorum bunlardan ama giyince akrep nalan gibi dolaşırım diye korkuyorumEki Görüntüle 2655512 Eki Görüntüle 2655513 Ustteki maviligi cok begenmisgim 700 dediler alttaki greyfurtluyu indirime girsin alicam onuda cok begendim o uygun 250 tl :) ben zaten kadriye basturk markasina aboneyim cogu seyini aliyorum. Senin tarzinmidir bilmem tabi :)
kız onlara da baktım :)Abiye falansa cok pahali ya malesef:) simdi abiye kiralama yerleri var kardesime diyorum birini bul en pahali abiyeyi kiraliycam
Bende yazin elbise cok giyerim birazda alisveris manyakligi var surekli bakip bisyeler aliyorum :) kilo sorunumu var niye akrep nalan dedinÇok severim bu tarz elbiseleri ama gerçekten etmez 700 çok istiyorum bunlardan ama giyince akrep nalan gibi dolaşırım diye korkuyorum
evet çok güzellerDolce gabbana limon yapmis diye herkes meyveli tasarim yapiyo ama ben cok begendim meyveli elbiseleri
Ya ama cok asiri pahali abiyeler var bin ikibin arasinda kiralanabiliyo kardesim evlensin paraya kiyicamkız onlara da baktım :)
kira fiyatı satılık fiyatından pahalı
Benim varKatılmayan derken banamı diyisin sen yeni kategoride tahmini olan varmı
Sen dikisde dikiyosun dikersin onlari elbiselerine olur neden olmasinevet çok güzeller
ama ben onlara o parayı verirsem ters dönerim
1 kasa limon alır takarım sağıma soluma,daha ucuza gelir
Ayy evet malesef elbiselere düşkünlüğüm evlendikten sonra başladı, çocuktan sonra da hep kilo sorunum oldu malesef 1.68 boy 72 kilo 73 tüm bir hafta dikkat ettim 72 olmuşumBende yazin elbise cok giyerim birazda alisveris manyakligi var surekli bakip bisyeler aliyorum :) kilo sorunumu var niye akrep nalan dedin
Eloş kimse kategori konusunu yememişevet çok güzeller
ama ben onlara o parayı verirsem ters dönerim
1 kasa limon alır takarım sağıma soluma,daha ucuza gelir
De bakim sürekli niye bizi saşirtiyorsun...Plan yok kafama göre herşey plansız yaşarım ben
işte o yüzden vermem o kadar :)Sen dikisde dikiyosun dikersin onlari elbiselerine olur neden olmasin
evet yaaa tık yokEloş kimse kategori konusunu yememiş
Hemen hemen ayni boydayiz bende su an 64.5 falanim hedef 60 diyetteyim sende kararli ol ver kilolari al bütün elbiseleriAyy evet malesef elbiselere düşkünlüğüm evlendikten sonra başladı, çocuktan sonra da hep kilo sorunum oldu malesef 1.68 boy 72 kilo 73 tüm bir hafta dikkat ettim 72 olmuşum
Her zaman gözler üzerimdedir iddaya gerek yok
Bende modelistim dikisde dikiyorum cok diktim maliyetleri ve kumaslari bilince ilk basta herseyi sukadara yapilir dikilir diyodum sonra dikisten biktim biraktim o isleri indirim sezonlarindan herseyi yari fiyatina aliyorum ama gercekten cok uyguna geliyor sadece biraz bekliyorum :)işte o yüzden vermem o kadar :)
bu markaların defolu kumaşları geliyor pazara.defo dediğim kenarında bi ilmek kaçığı vs.
o elbise taş çatlasın 3 saatte dikilir
Geçen sene kararlı bi şekilde verdim 62 lere falan indim sonra bi saldım tam saldım malesef senin kilon çok güzel benim için o kilo çok idealHemen hemen ayni boydayiz bende su an 64.5 falanim hedef 60 diyetteyim sende kararli ol ver kilolari al bütün elbiseleri
Evlat olsa sevilmez neyini seviyorsun nevrestem bu plansız hatununSeviyorum daha ne yapayım