Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Resmini atsana merak ettim ben de bişeyler arıyorum bulamıyorum 🙄
F527D999-9C3E-4015-859C-A9848F48026A.png
8901345D-48DC-4F58-9844-7258D1831C00.png
Ustteki maviligi cok begenmisgim 700 dediler alttaki greyfurtluyu indirime girsin alicam onuda cok begendim o uygun 250 tl :) ben zaten kadriye basturk markasina aboneyim cogu seyini aliyorum. Senin tarzinmidir bilmem tabi :)

Çok severim bu tarz elbiseleri 😍 ama gerçekten etmez 700 🙄 çok istiyorum bunlardan ama giyince akrep nalan gibi dolaşırım diye korkuyorum :KK70:
Bende yazin elbise cok giyerim birazda alisveris manyakligi var surekli bakip bisyeler aliyorum :) kilo sorunumu var niye akrep nalan dedin 😃

Bende yazin elbise cok giyerim birazda alisveris manyakligi var surekli bakip bisyeler aliyorum :) kilo sorunumu var niye akrep nalan dedin 😃
Ayy evet malesef 🙈🙈🙈 elbiselere düşkünlüğüm evlendikten sonra başladı, çocuktan sonra da hep kilo sorunum oldu malesef 😡 1.68 boy 72 kilo 🙈 73 tüm bir hafta dikkat ettim 72 olmuşum 😂

Ayy evet malesef 🙈🙈🙈 elbiselere düşkünlüğüm evlendikten sonra başladı, çocuktan sonra da hep kilo sorunum oldu malesef 😡 1.68 boy 72 kilo 🙈 73 tüm bir hafta dikkat ettim 72 olmuşum 😂
Hemen hemen ayni boydayiz bende su an 64.5 falanim hedef 60 diyetteyim sende kararli ol ver kilolari al bütün elbiseleri 😃💪

işte o yüzden vermem o kadar :)
bu markaların defolu kumaşları geliyor pazara.defo dediğim kenarında bi ilmek kaçığı vs.
o elbise taş çatlasın 3 saatte dikilir
Bende modelistim dikisde dikiyorum cok diktim maliyetleri ve kumaslari bilince ilk basta herseyi sukadara yapilir dikilir diyodum sonra dikisten biktim biraktim o isleri 😃 indirim sezonlarindan herseyi yari fiyatina aliyorum ama gercekten cok uyguna geliyor sadece biraz bekliyorum :)

X