- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Ben hala bakmadım ilk sayfaya hafif açlık var daİnsan altlara kadar bakmaya üşenir valla
Evet :/Saç mı
Çok midem bulanır saçtanEvet :/
Bende de farklı renklerde iplikler vardı içinde makinada kalan iplermiş başka halılara ait böyle bi açıklama yaptılarYok benimkilere el atılmış giden halleri daha kötüydü bir parlamislarama kenarlarında kime ait olduğunu bilmediğim saçlar var
Baktığınızda da aşağlara kadar inip bakın yazık garipler yapmış bari bakınBen hala bakmadım ilk sayfaya hafif açlık var da
Sonlarda olup yüksek oy alanlar da gördüm ben öyle düsünmeyin morali bozulur şimdi böreği sonlarda olanların(kimse artık onlarBaktığınızda da aşağlara kadar inip bakın yazık garipler yapmış bari bakın
Ben ıslak saç sevmem digerlerimde sıkıntı yok yarın biraz halıları sallayıp supurmem lazım sonra anlaşıldıÇok midem bulanır saçtan
Hadi biz içindeyiz bakıyozda dışardan sadece oya gelenler napar bilemedimSonlarda olup yüksek oy alanlar da gördüm ben öyle düsünmeyin morali bozulur şimdi böreği sonlarda olanların(kimse artık onlar)
teşekkürler
Islak daha beter evet ,ama saç saçtırBen ıslak saç sevmem digerlerimde sıkıntı yok yarın biraz halıları sallayıp supurmem lazım sonra anlaşıldı
Hoşgeldinİyi akşamlar
Ya bende tam seni etiketleyecektim o börek ne yaHerkese başarılar dilerim
Hoşbulduk canım benim nasılsınHoşgeldin
Şükür iyiyim sen nasılsın :)) özledim beHoşbulduk canım benim nasılsın