- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
iyiyiz canım. Bir sıkıntı yok çok şükür. Siz nasılsınız
Bende baktım, kimse vermemişti. Aynı anda vermişiz demek ki
Bizde iyiyiz şükür canım evde devam gerekmedikçe evdeyiziyiyiz canım. Bir sıkıntı yok çok şükür. Siz nasılsınız
Bende baktım, kimse vermemişti. Aynı anda vermişiz demek ki
Nayır diyetteyim ben
Yenilere oy vereyim diyorum ama onlar arasında seçim yapmak bile zor hepsine bir nedenim var:)
Nasıl yapsam kura mı çeksem
Yada konuya en çok yazanlar arasından mı seçsem (yenilerden)
Ama en az 3 tane yemen lazımdı yarışma kural ihlaliNayır diyetteyim ben
Ben ben ben ben ben yine ben bak burdayımYenilere oy vereyim diyorum ama onlar arasında seçim yapmak bile zor hepsine bir nedenim var:)
Nasıl yapsam kura mı çeksem
Yada konuya en çok yazanlar arasından mı seçsem (yenilerden)
İçimden çok geçtin ama 3 mesajla kaybettinBen ben ben ben ben yine ben bak burdayım
Olmaz biraz çaba gerekiyorHiç uazmayanlar dan seç bence teşvik olsun
O takımları geziyor buraya vakit bulamiyordurİçimden çok geçtin ama 3 mesajla kaybettin
Seninle birlikte 5-6 arkadaş vardı :)
3 kuruşa 5 köfte yok yaniOlmaz biraz çaba gerekiyor
Yine iyi yazmış 3 oy olsa 3. onunduO takımları geziyor buraya vakit bulamiyordur
Deme öyle demeHadi biz içindeyiz bakıyozda dışardan sadece oya gelenler napar bilemedimüzülsünler hakettiler (ben ben ben)
Aynen emeğe saygı3 kuruşa 5 köfte yok yani
GıcıkO takımları geziyor buraya vakit bulamiyordur
Ben en son çorba yarışmasında en alttaydım ve 1. oldum:)Sonlarda olup yüksek oy alanlar da gördüm ben öyle düsünmeyin morali bozulur şimdi böreği sonlarda olanların(kimse artık onlar)
Mahçup oldum canım ya,ama bu sefer de kardesimin sağlık sorunu oldu,çocuklarıyla ilgilendim. Kusura bakma nolurHayırlısı olsun canım
Efendim
Estağfurullah canım benimMahçup oldum canım ya,ama bu sefer de kardesimin sağlık sorunu oldu,çocuklarıyla ilgilendim. Kusura bakma nolur
Ama abla bujadar çok tarif varmıydı o birinciliklerdeBen en son çorba yarışmasında en alttaydım ve 1. oldum:)
Fairy yarışmasındaalimiyon en alttaydı 1. oldu bu önemli değil