- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Oy hakkı kaç :))Aynen bende kararsızım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy hakkı kaç :))Aynen bende kararsızım:)
Böreği olanlara laf ettim aslında:)Olmadan buradasınız onlar yokBörek yok da merak var
2 yaptım ama :)Oy hakkı kaç :))
Yok ,olmadi canım ya ,kısmet olmadi,o kadar heves ettim amaJenna16 sen börek yaptın mı başlayacağız
Okadar çok ki börek, altta kalmak fena olmuşBöreği olanlara laf ettim aslında:)Olmadan buradasınız onlar yok
YapamadıJenna16 yapmadı mı böreğini
Halıları götürüp orda bekletip geri getirdiklerini düşünüyorum ben bazı halı yıkamacılarınBugün istaha geldim temizlik yaptım halıları vermiştim onlar geldi ama büyükleri açmadım kucuklerden belli nasıl yıkandığı
Hadi bakalım bekliyorum meraklaOkadar çok ki börek, altta kalmak fena olmuş
Çekil ayağımın altından sabah berli nedir senden çektiğimBörek yok da merak var
Yok benimkilere el atılmış giden halleri daha kötüydü bir parlamislar ama kenarlarında kime ait olduğunu bilmediğim saçlar varHalıları götürüp orda bekletip geri getirdiklerini düşünüyorum ben bazı halı yıkamacıların
8Oy hakkı kaç :))
Abla gülümse yanlış yapmış böreği diskalifiye et ters yöne sarmışÇekil ayağımın altından sabah berli nedir senden çektiğim
İnsan altlara kadar bakmaya üşenir vallaHadi bakalım bekliyorum merakla
Bence olmalıydı
Saç mıYok benimkilere el atılmış giden halleri daha kötüydü bir parlamislar ama kenarlarında kime ait olduğunu bilmediğim saçlar var