- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Tam da gidiyordumHı hı tabi kesin oyledir bende bundan sonra bilerek seninkilere yorum yapmiycamo cok kiymetli görüşlerimi bildirmiycem sana
Bencede hele bir yarın aksam olsun bakalim benim birkac favorim var onlari ust siralarda gormeyi bekliyorum ama gene sasirirmiyim bilemiyorumAynen en az 700 olur:)
Ben soyledikten sonra artik bir anlami yokTam da gidiyordum
Benim bir sürü favorim var bakalım kim 1. olacak inan hiç emin olamıyorum:)Bencede hele bir yarın aksam olsun bakalim benim birkac favorim var onlari ust siralarda gormeyi bekliyorum ama gene sasirirmiyim bilemiyorum
Benim göz doktoruna da gitmem lazım
Aaa kiiz ben okadar konusmam tovbe iftiraBirinci nevreste
İkinci Jenna
Üçüncü ben
Dördüncü elalis
Beşinci dahli :)))
Bu gün miniye ne olmuşBilerek yapmadım amasunum çok iyidi onu hatırlıyorum
Enişte çok sus pus diyordun yandım o zaman bir sezon daha çekeceğim var elindenBen soyledikten sonra artik bir anlami yokkocama hep soyledigim laf bak yeri geldi sanada soyledim
Ne olmuşBu gün miniye ne olmuş
Bakalim gene sag gosterip soldan mi cakacaklarBenim bir sürü favorim var bakalım kim 1. olacak inan hiç emin olamıyorum:)
Evet malesef oyle oldu cokta kinciyimdirEnişte çok sus pus diyordun yandım o zaman bir sezon daha çekeceğim var elinden
Yanilmiyorsam senin sunumu da güzel çikmişdiBakalim gene sag gosterip soldan mi cakacaklar
Göz değilde dikkat hatası:)Benim göz doktoruna da gitmem lazım
Oyle diyollaa ama ben inanmak istemiyorum sonra hayal kirikligi cok oluyoYanilmiyorsam senin sunumu da güzel çikmişdi
Ama konuşmuşsunAaa kiiz ben okadar konusmam tovbe iftira
Sol çakabilirler hiç beklemediğimiz bir tarif öne geçebilir:)Bakalim gene sag gosterip soldan mi cakacaklar
Ah canim beniOyle diyollaa ama ben inanmak istemiyorum sonra hayal kirikligi cok oluyo
E hani canfebdi yanlistiAma konuşmuşsun
Bu aralar hersey sorunlu bendeGöz değilde dikkat hatası:)