- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
6. olmuşsun oda bayağı iyiE hani canfebdi yanlisti normal hayatta pek konusmam burda cenemmi aciliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. olmuşsun oda bayağı iyiE hani canfebdi yanlisti normal hayatta pek konusmam burda cenemmi aciliyo
Hangimiz normaliz:)Bu aralar hersey sorunlu bende
Çok konuşmuyorum mu dedi biriBen soyledikten sonra artik bir anlami yok kocama hep soyledigim laf bak yeri geldi sanada soyledim
Sasirdim ozaman ne bilim6. olmuşsun oda bayağı iyi
Bence gayet konuşkan,sohbeti tatlı birisinSasirdim ozaman ne bilim
Avutuluyorum su andaAh canim beni
Sen bir daha kazansan beni bile geçersin o potansiyel varSasirdim ozaman ne bilim
Ay sagol canim beni geecek hayatta tanimadigin icin boyle dusunuyorsun tabi olsun olsunBence gayet konuşkan,sohbeti tatlı birisin
Simardin mi diyosun banaSen bir daha kazansan beni bile geçersin o potansiyel var
Nevreste söylüyorsa demeki şanslilari idialilar sırasındasınAvutuluyorum su anda
Ya sen bugün alingansin yada ben çok gereksiz konuşuyorumSimardin mi diyosun bana
Burada öyle değilsin özelden ettiğimiz sohbetlerden biliyorum Sen güvendiğin ve ortam sana uygun olduğu zaman bayağı sohbet edebilen birisin:)Ay sagol canim beni geecek hayatta tanimadigin icin boyle dusunuyorsun tabi olsun olsun
Ya sen gercekten cok akilli ve dikkatli bir kadinsin :) evet ben sadece guvendigim ve sevdigim insanlarla cok konusur ve icimi acarimBurada öyle değilsin özelden ettiğimiz sohbetlerden biliyorum Sen güvendiğin ve ortam sana uygun olduğu zaman bayağı sohbet edebilen birisin:)
Yok canim takiliyorum ben hic alinmam benYa sen bugün alingansin yada ben çok gereksiz konuşuyorum
İnsan psikolojinden çakıyorum diyelimYa sen gercekten cok akilli ve dikkatli bir kadinsin :) evet ben sadece guvendigim ve sevdigim insanlarla cok konusur ve icimi acarim
Ben bu aralar iyi değilim de ondan da olabilirYok canim takiliyorum ben hic alinmam ben
Asıl alıngan sensin:)Ben bu aralar iyi değilim de ondan da olabilir
Asıl alıngan sensin:)
Sakin ol ,takılıyorlar:)
Asıl alıngan sensin:)
Sakin ol ,takılıyorlar:)