Taşınma durumu olabilir ondan:)Neyi bekle diyorkolay gelsin hepinize :)
Süleymanla kavgaliydi geri gelmişBu ne hal hürrem nerede
Hmm anladim neyse sonucta temizligi yapan sensin tasinirsanizda yaparsiniz yeni ev heycani :)Taşınma durumu olabilir ondan:)
Öyle canım :)Hmm anladim neyse sonucta temizligi yapan sensin tasinirsanizda yaparsiniz yeni ev heycani :)
Bir daha kavga etmeyinSüleymanla kavgaliydi geri gelmiş
Birgün katılacağım İnşallah :)Sevgiyeyolculuk yemek yarışmalarına katılmak ister misiniz:)
Tamam mutlaka bekliyorumBirgün katılacağım İnşallah :)
Var ama yapmıyorlarOylamayada daha varmışyokmu başka börek yapan hadi amaaaaaa yapın yeni şeyler gorelim
Yapmazlarsa biz yaparız (öyle diyelimVar ama yapmıyorlar
Aynen bize yetecek kadar börek varYapmazlarsa biz yaparız (öyle diyelim
ben yapayım onlarınkiniVar ama yapmıyorlar
Bakalım istiyorlar mıben yapayım onlarınkini
İnşallahBir daha kavga etmeyin
Ben yapayım diyorum istemiyorOylamayada daha varmışyokmu başka börek yapan hadi amaaaaaa yapın yeni şeyler gorelim
Emzirmeyi bırakınca rahat edecesin inşallah17 saat uyumak nasıl bir şey oluyor ya aklım almadı şu anbenim 1.5 yaşında kızım var 1.5 yıldır kesintisiz 6 saat uyuduğumda bir mucize yaşamış gibi hissediyorum biz de çocukları büyütüp evlendirdiğimizde 17 saat uyuyabilecek miyiz
Heralde öyleSelam gece kuşları :) yaa neden yapacak arkadaslar yapmiyo boreklerinin yuzu eskimesin diyemi
Ben iyi ne olsun bugün uzun sure sonra arkadaslarimizla bulustuk yeni ev almislardi hem onu gorduk hemde sabahtan aksama kadar oturduk guzeldi ya ozlemisiz insanlarla bir araya gelmeyi :) sen nasilsin napiyosun:)Heralde öylesen nasılsın :))