Sende yaşlandınAh ah eski günler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende yaşlandınAh ah eski günler
Hayırlı geceler ablacım çok sağolNevreste bitanem huzurlu bir gece geçirmeni dilerim canım...
Gunaydiiin :)Dahliadivin aşağıda görüyorum sesin çıkmıyor iyi misin
Günaydın canım Allah kolaylık versinGünaydın Nevreste abla dün etiketlemişsin yeni gördüm. Çalışıyorum ya giremedim pek,dün birde yağmur yağdı üstüne regl oldum çok sıkıntılıyım anlayacağın☹ nasılsın nasılsınız kızlar? Börekler gelmiyor artık
Günaydın canımGunaydiiin :)
iyiyim canim ya dun yazmaya hic firsatim olmadi ara sira girip bakiyorum sonra cikiyorum ama siteden hic cikis yapmadigim icin belki adim orda hep gorunuyordur bilemedim :) sagol merak ettin
Sağol Allah daha iyi etsin inşallah.Günaydın canım Allah kolaylık versin
Ben iyiyim çok şükür
Son günlere bıraktılar galiba:)
Yoksa sordum hepsi yapacağız dediler:)
Sağol canımSağol Allah daha iyi etsin inşallah.
Hadi bakalım yapsınlar artık
Sen napiyosun nevar ne yok :)Günaydın canım
İyi olmana sevindim
Temizliğe başladım canım bugün oturma odasını ve mutfağı yapacağız:)Sen napiyosun nevar ne yok :)
17 saat uyumak nasıl bir şey oluyor ya aklım almadı şu an benim 1.5 yaşında kızım var 1.5 yıldır kesintisiz 6 saat uyuduğumda bir mucize yaşamış gibi hissediyorum biz de çocukları büyütüp evlendirdiğimizde 17 saat uyuyabilecek miyizgünaydınnnnn dın dın
17 saat uyumuşum da birazcık
Kolay gelsinTemizliğe başladım canım bugün oturma odasını ve mutfağı yapacağız:)
Eşim gündüzde o yokken bitsin istiyorum:)
Yapma bekle diye başımın etini yiyor:)
Sağol canımKolay gelsin
Onun bebeler büyüdü uyuyor:)17 saat uyumak nasıl bir şey oluyor ya aklım almadı şu an benim 1.5 yaşında kızım var 1.5 yıldır kesintisiz 6 saat uyuduğumda bir mucize yaşamış gibi hissediyorum biz de çocukları büyütüp evlendirdiğimizde 17 saat uyuyabilecek miyiz
Neyi bekle diyor kolay gelsin hepinize :)Temizliğe başladım canım bugün oturma odasını ve mutfağı yapacağız:)
Eşim gündüzde o yokken bitsin istiyorum:)
Yapma bekle diye başımın etini yiyor:)
Torun bakmadigin zamanlarda uyursun insallah emmeyi birakinca uyuyolar ya :)17 saat uyumak nasıl bir şey oluyor ya aklım almadı şu an benim 1.5 yaşında kızım var 1.5 yıldır kesintisiz 6 saat uyuduğumda bir mucize yaşamış gibi hissediyorum biz de çocukları büyütüp evlendirdiğimizde 17 saat uyuyabilecek miyiz