• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Dahliadivin Dahliadivin aşağıda görüyorum sesin çıkmıyor iyi misino_O
Gunaydiiin :)

iyiyim canim ya dun yazmaya hic firsatim olmadi ara sira girip bakiyorum sonra cikiyorum ama siteden hic cikis yapmadigim icin belki adim orda hep gorunuyordur bilemedim :) sagol merak ettin 😘

Günaydın Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla dün etiketlemişsin yeni gördüm. Çalışıyorum ya giremedim pek,dün birde yağmur yağdı üstüne regl oldum çok sıkıntılıyım anlayacağın☹ nasılsın nasılsınız kızlar? Börekler gelmiyor artık🤔
Günaydın canım Allah kolaylık versin :KK36:
Ben iyiyim çok şükür:KK36::KK200:
Son günlere bıraktılar galiba:)
Yoksa sordum hepsi yapacağız dediler:)

Gunaydiiin :)

iyiyim canim ya dun yazmaya hic firsatim olmadi ara sira girip bakiyorum sonra cikiyorum ama siteden hic cikis yapmadigim icin belki adim orda hep gorunuyordur bilemedim :) sagol merak ettin 😘
Günaydın canım:KK36::KK200:
İyi olmana sevindim:KK36:

Sen napiyosun nevar ne yok :)
Temizliğe başladım canım:KK66: bugün oturma odasını ve mutfağı yapacağız:)
Eşim gündüzde o yokken bitsin istiyorum:)
Yapma bekle diye başımın etini yiyor:)

günaydınnnnn dın dın :KK68:
17 saat uyumuşum da birazcık :21:
17 saat uyumak nasıl bir şey oluyor ya aklım almadı şu an :KK57: benim 1.5 yaşında kızım var 1.5 yıldır kesintisiz 6 saat uyuduğumda bir mucize yaşamış gibi hissediyorum😄 biz de çocukları büyütüp evlendirdiğimizde 17 saat uyuyabilecek miyiz 🤣

Temizliğe başladım canım:KK66: bugün oturma odasını ve mutfağı yapacağız:)
Eşim gündüzde o yokken bitsin istiyorum:)
Yapma bekle diye başımın etini yiyor:)
Kolay gelsin 😊

17 saat uyumak nasıl bir şey oluyor ya aklım almadı şu an :KK57: benim 1.5 yaşında kızım var 1.5 yıldır kesintisiz 6 saat uyuduğumda bir mucize yaşamış gibi hissediyorum😄 biz de çocukları büyütüp evlendirdiğimizde 17 saat uyuyabilecek miyiz 🤣
Onun bebeler büyüdü uyuyor:)

Torun bakmadigin zamanlarda uyursun insallah😂 emmeyi birakinca uyuyolar ya :)

Back