- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Bende evdeyim ne yapayım bir yüzüstü bir sırt üstü yatıyorum gitsinBen iyi ne olsun bugün uzun sure sonra arkadaslarimizla bulustuk yeni ev almislardi hem onu gorduk hemde sabahtan aksama kadar oturduk guzeldi ya ozlemisiz insanlarla bir araya gelmeyi :) sen nasilsin napiyosun:)
Yat yat sıkılırsin ama az hareket et leslie falan yapBende evdeyim ne yapayım bir yüzüstü bir sırt üstü yatıyorum gitsin
Spor yapsana..Bende evdeyim ne yapayım bir yüzüstü bir sırt üstü yatıyorum gitsin
İsteyen mi var zaten şimdi versen vukuattan tekrar alır kazen etiketleme yapmayım da hoplatmayım siniriniİsteyemiyorsun değil miBen olsam vermem zaten
Sende uslu dur:)İsteyen mi var zaten şimdi versen vukuattan tekrar alır kazen etiketleme yapmayım da hoplatmayım sinirini
Selam canım:)Selam gece kuşları :) yaa neden yapacak arkadaslar yapmiyo boreklerinin yuzu eskimesin diyemi
Daha önce salona yazildigim zaman şuan ki ağrılarım daha kotu olmuştu esneme yapıyorum bazen hiç faydası yokSpor yapsana..
Belki komple atar kökten kurtuluruzah durabilsem
Az kaldı sana kökten kurtulacaz senden bir ayagın çukurda seninBelki komple atar kökten kurtuluruz
Çok beklersinAz kaldı sana kökten kurtulacaz senden bir ayagın çukurda senin
Yürüyüş ile başlasan..Daha önce salona yazildigim zaman şuan ki ağrılarım daha kotu olmuştu esneme yapıyorum bazen hiç faydası yok
Daha zaman var cok vermissin tarif bencede gelmeli :)Selam canım:)
Bende merakla bekliyorum:)Yani en az 3-4 daha gelir diye düşünüyorum:)
Aynen canım umarım yaparlar:)Daha zaman var cok vermissin tarif bencede gelmeli :)
Çarşamba günü randevu aldım ama cocukalrla pek mümkün değil yürüyüş bakalımYürüyüş ile başlasan..
Bu gidişle kolları sıvatacaklar bizeBen yapayım diyorum istemiyorNevreste
Selamhey gençlik sizler nasılsınız