Nasılsın canımHayirli aksamlar abla
Selam canım nasılsınSelam bebekler
Iyiyim ablacim cuma telasi vardi bugun biraz yoruldum sen nasilsinNasılsın canım
Her şey yolundadır inşaallah:)Iyiyim ablacim cuma telasi vardi bugun biraz yoruldum sen nasilsin
Yolunda ablacim takim olarak ikinci oldukHer şey yolundadır inşaallah:)
İyi canım sağol
İyyim birazdan kotu olabilirim sen nasilsin :)Selam canım nasılsın
Oooo çok iyi tebrik ederimYolunda ablacim takim olarak ikinci olduk
Hayırdır ne oldu?İyyim birazdan kotu olabilirim sen nasilsin :)
Aferin ona
İyi akşamlar canım nasılsınIyi akşamlaaarr
Ya sacma sapan bisey biz Ust komsumla Gurultu yaptiklari icin birAz sikayet meselesi yasamistik dun gece bunlarin kapisina polis gitmis cocuklara iskence ediyolar diye sikayet etmisler gece bagirismalarinda bizden bahsediyolardi sonra apartman grubuna yazmis kapima polis cagiranin kim oldugunu biliyorum falan filan bende mesaj attim bizdenmi biliyosun diye oda cevap vermedi. Esimde geldi yazdigim mesaja bi kulp takti. Niye oyle yazdin diye ust kata aciklama yapmaya gitti simdi gelmesini bekliyorum kesin birbirimize giricez hem sucumuz yok hem aciklama yapmaya calisiyorum gene ben kotu oldum okadar sacma ve salakca bir mevzuki yazdigim seyi anladinmi acabaHayırdır ne oldu?
İyiyim canım çok şükür
İyi akşamlar canım nasılsın
Çok iyisin diye umuyorum
Kazasız belasız geçer inşaallah canım çok takma olur öyle şeyler:)Ya sacma sapan bisey biz Ust komsumla Gurultu yaptiklari icin birAz sikayet meselesi yasamistik dun gece bunlarin kapisina polis gitmis cocuklara iskence ediyolar diye sikayet etmisler gece bagirismalarinda bizden bahsediyolardi sonra apartman grubuna yazmis kapima polis cagiranin kim oldugunu biliyorum falan filan bende mesaj attim bizdenmi biliyosun diye oda cevap vermedi. Esimde geldi yazdigim mesaja bi kulp takti. Niye oyle yazdin diye ust kata aciklama yapmaya gitti simdi gelmesini bekliyorum kesin birbirimize giricez hem sucumuz yok hem aciklama yapmaya calisiyorum gene ben kotu oldum okadar sacma ve salakca bir mevzuki yazdigim seyi anladinmi acaba