Valla o soğukta yaşamak çok zordur iyi yaşamışsın sen :)Ben senin yerine yaşadım:)
Aynen öyle oluyor ablaBir siz bir biz uykudan uyanıyorum deprem oluyor sanıyorum:)
Evet anlaşmalı boşanma oldu ve bitti tek celsede çok şükür. Ama çok korktum uzatacak diye. Durmuş milletin içinde ben seni seviyorum yapma diyo. 10 aydır aklın neredeydiNe oldu olumlu mu sonuç bitti mi:)
Konuyu bilmiyorim ama hakkında hayırlısı olsun inşallah yuva kurmak kadar yıkılması da çok zor eminim sebepleri vardırEvet anlaşmalı boşanma oldu ve bitti tek celsede çok şükür. Ama çok korktum uzatacak diye. Durmuş milletin içinde ben seni seviyorum yapma diyo. 10 aydır aklın neredeydi
Amiinn inşallah Allah razı olsunKonuyu bilmiyorim ama hakkında hayırlısı olsun inşallah yuva kurmak kadar yıkılması da çok zor eminim sebepleri vardır
Herşeyin k hayırlı si olsun
Babam memurdu canım görev yeri olunca mecburen:)Valla o soğukta yaşamak çok zordur iyi yaşamışsın sen :)
Çok şükür canım senin adına sevindim:)Evet anlaşmalı boşanma oldu ve bitti tek celsede çok şükür. Ama çok korktum uzatacak diye. Durmuş milletin içinde ben seni seviyorum yapma diyo. 10 aydır aklın neredeydi
Bizim 5 çok oldu:/Aynen öyle oluyor ablarabbim daha büyüğü nu yaşatmasın 5 Lik bir deprem daha olsa benim ev hasar alacak gibi geliyor ufak ufak ince çatlaklar var evde
Evet sizin orda büyük oluyor :/Bizim 5 çok oldu:/
6.8 'i unutamıyoruz hala
Allah korusun:)
Ben Manisa da olsa Balıkesir de olsa hissediyorumAmiinn inşallah Allah razı olsun
Deprem mi oldu? Okuyamadım yorumları ama. Geçmiş olsun var mı bi sıkıntı, nerde oldu?
Amiiin inşallah, cümlemiz için, Allah razı olsunÇok şükür canım senin adına sevindim:)
Rabbim bundan sonra iyi insanlar çıkarsın karlına:)
Hadi yarisakne kadar kötü bir gelinim ben ya
ıh benden kötü olamazsınHadi yarisak
Kim sen mi kötü gelin, asla inanmam. Seni kötü yapanlar utansınıh benden kötü olamazsın
yemeklerde burda sonuncu olabilirim ama kötü gelinlikte hayır
onların gözünde kötü gelinKim sen mi kötü gelin, asla inanmam. Seni kötü yapanlar utansın
Gözü olanın gözü çıksınonların gözünde kötü gelinama şimdi kendi kendime kötü diyorum