- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
İyiyim canım çok şükürIyim çok şükür ablacım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükürIyim çok şükür ablacım sen nasılsın
67.6 güncel kilom bir zamanla 70 i görmüştümCanfeb bizi mahçup etmedi değil mi
Bizi ilgilendiren bisey yok ne dusunurseler dusunsunler diyorum o cok onemsiyo insanlarla kotu olmayalim falan filan amaaan neyse iste böyle:)Kazasız belasız geçer inşaallah canım çok takma olur öyle şeyler:)
Sakin olmaya çalış:/
Bari eşinle olay çok yükselmesin:)
Hem bu bölümde olup hem nasıl kilo veriyorsunuz ya67.6 güncel kilom bir zamanla 70 i görmüştüm
Bu aksam biraz yedim ama bu hafta bende cok dikkat ediyorum ben dogumdan once 85i gordum senin rekorun kac canim67.6 güncel kilom bir zamanla 70 i görmüştüm
Maşaallah sana67.6 güncel kilom bir zamanla 70 i görmüştüm
Hayırlısı artık:)Bizi ilgilendiren bisey yok ne dusunurseler dusunsunler diyorum o cok onemsiyo insanlarla kotu olmayalim falan filan amaaan neyse iste böyle:)
Sizinkiler dogum gunun icin bisey yaptimi cocuklar falan :)
Bir ay yarismadana men edilince üzüntüden zayıfladımHem bu bölümde olup hem nasıl kilo veriyorsunuz ya
Doguma 80 ile gittim sanırım tartida en son 78 görmüştümBu aksam biraz yedim ama bu hafta bende cok dikkat ediyorum ben dogumdan once 85i gordum senin rekorun kac canim
sen ne yaptın yürüyüş işe yariyormuy?Maşaallah sana
Tartıda pek etki yok ama görenler inceldiğimi söylüyor:)sen ne yaptın yürüyüş işe yariyormuy?
Bende kızların hamilelik hariç 78 üstü görmedim:)Doguma 80 ile gittim sanırım tartida en son 78 görmüştüm
Ne guzel cok sevindim e cocuklar buyuk istedikleri gibi organizasyon yapabiliyolarHayırlısı artık:)
Canım sürpriz doğum günü hazırlamışlar:)
Anneme çağırdılar kardeşlerim falan:)
Pasta, yemek kurabiye,börek falan yapmışlar:)
Hediye almışlar:)
Beklemiyordum güzel oldu:)
Dogumdn sonra verdigin kilolari geri aldin ozaman :) ben verdim hepsini 20 kilocuk verdim son 5 kilo yapisti kaldi onlarla cebellesiyorumDoguma 80 ile gittim sanırım tartida en son 78 görmüştüm
Sikilasiyiorsundur belki:)Tartıda pek etki yok ama görenler inceldiğimi söylüyor:)
Bilmem artık iyi mi olur kötü mü bilmem:)
Aynen canım arkamdan planlar yapmışlar:)Ne guzel cok sevindim e cocuklar buyuk istedikleri gibi organizasyon yapabiliyolar
Belkide canım oda yeter tartının önemi yok:)Sikilasiyiorsundur belki:)
Öyle oldu biraz emzirirken çok dikkat edemedim 3 aylik olduğunda 65e düşmüştüm sonra hep o arada kaldım 57-58 ile hamile kalmıştımDogumdn sonra verdigin kilolari geri aldin ozaman :) ben verdim hepsini 20 kilocuk verdim son 5 kilo yapisti kaldi onlarla cebellesiyorum
Benim karnım büyümüş görünüyordu doğum yapana kadar çocuk çıkınca aldığım kilolar da çıktı ortayaBende kızların hamilelik hariç 78 üstü görmedim:)
Ben doğum sonrası çok fazla olmuyordum:)Benim karnım büyümüş görünüyordu doğum yapana kadar çocuk çıkınca aldığım kilolar da çıktı ortaya