Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hep buralardayız ıslık çal koşarızValla hemen geldi Remsen ben şok
Bende öyleYarışmaya katılmayınca burada kendimi yabancı gibi hissediyorum acaba neden , inşAllah tek değilimdir
Valla bende öyle yeni gelin gibi süzülüyorumYarışmaya katılmayınca burada kendimi yabancı gibi hissediyorum acaba neden , inşAllah tek değilimdir
Neyse bu ayda biter sıra bize de gelirValla bende öyle yeni gelin gibi süzülüyorum
Bende öyle
Elimi kolumu bağlamışlar gibi
Valla bende öyle yeni gelin gibi süzülüyorum
Sanki kazen sen çekil kenara sen yemeyeceksin borekten diyecek gibi dimiIstenmeyen üvey evlat gibi olduk
Ne yapalım artık:)2 ay ortak kullanım 1 ay biz olmadanIstenmeyen üvey evlat gibi olduk
Kız ben hep burdayım, arada dua topiklerine uğrarsan 7/24 görebilirsin beniValla hemen geldi Remsen ben şok
Sen istiyorsun ama diğerleri bizi istemiyorSizi kendi heyecanına davet ediyorum. Hepiniz benim adıma yarışabilirsiniz, birlikten kuvvet doğar Nevreste N Nana Tenceresiz kaldim anne
Onlardan çok buradayızKız ben hep burdayım, arada dua topiklerine uğrarsan 7/24 görebilirsin beni
Bu siteye en çok giren 1.nevroş, 2.ben 3.minik bizden sonra sitenin sahipleri giriyordur
AhahahahhaaKız ben hep burdayım, arada dua topiklerine uğrarsan 7/24 görebilirsin beni
Bu siteye en çok giren 1.nevroş, 2.ben 3.minik bizden sonra sitenin sahipleri giriyordur
Bazen aklıma geliyor onlar bizim kadar merak etmiyordur. Diyorum sitede ne olup bitiyorOnlardan çok buradayız
Kız ben hep burdayım, arada dua topiklerine uğrarsan 7/24 görebilirsin beni
Tabi ki merak ederler ama karıştı mı diye:)Bazen aklıma geliyor onlar bizim kadar merak etmiyordur. Diyorum sitede ne olup bitiyor
Nana sana yardımcı olur:)Hahaha evet gördüm seni dua topiklerde. Hatta dahil olayım dedim de sistemi anlamadım. Rahatsz etmiyim dedim, usulca ayrıldım
Aaa siz olmasanız biz olabilir miyidk Aşk olsun. İşte o yüzden benim arkamda olmanız lazımSen istiyorsun ama diğerleri bizi istemiyor
Sanki kazen sen çekil kenara sen yemeyeceksin borekten diyecek gibi dimi
Önümüzdeki ay beraber yarışalımAaa siz olmasanız biz olabilir miyidk Aşk olsun. İşte o yüzden benim arkamda olmanız lazım