- 21 Ocak 2018
- 8.240
- 20.243
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 tarif gelirse olur:)3 oy hakkı mantıklı
Canım yaptım boregimi pişirme aşamasını yarına bıraktım. Strecledim dolapta. Birkaç aksilik yaşadım kusura bakmayın...Hani bugun tarif gelmedi dun yarin yapicam diyenler nerde
Yaksamlar jennamYakşamlar
Ya beni ciddiye alip aciklama yapmissin bide ne gerek var ben her gun yaziyorum öyle musait oldugunda atarsin tabikide :)Canım yaptım boregimi pişirme aşamasını yarına bıraktım. Strecledim dolapta. Birkaç aksilik yaşadım kusura bakmayın...
Yaksamlar jennam
Zaten açıklamak için sayfaya gelmiştim canım. Denk geldi mesajın .Ya beni ciddiye alip aciklama yapmissin bide ne gerek var ben her gun yaziyorum öyle musait oldugunda atarsin tabikide :)
Anladim canim :) yarin guzel bir börek gorucez ozamanZaten açıklamak için sayfaya gelmiştim canım. Denk geldi mesajın .
İnşallah tatlım...Anladim canim :) yarin guzel bir börek gorucez ozaman
Ben cildim için kullanıyorum yaklaşık bir aydır memnunum.Genel bir soru sorayim propolis kullanan varmi cok duyuyorum hic denemedimde cok övüp anlatiyorlar gercekten etkisini goren varmi herhangi bir konuda :)
Yani yuzunuze suruyomusunuz yoksa iciyormusunuz:) bagisiklik icin galan iciyorlar bebekelre falan veriyorlar daha cok o acidan sordum ama cilde nasil faydasi oldu :)Ben cildim için kullanıyorum yaklaşık bir aydır memnunum.
Tam olarak bunu mu sordunuz bilemedim ama :)
Yüz için olanları da var serum şeklinde sürüyorsunuz.Yani yuzunuze suruyomusunuz yoksa iciyormusunuz:) bagisiklik icin galan iciyorlar bebekelre falan veriyorlar daha cok o acidan sordum ama cilde nasil faydasi oldu :)
Hm güzel demek oyle etkiside var ben daha cok diger sekildeki etkisini merak ediyorum belki oyle kullananda vardir :)Yüz için olanları da var serum şeklinde sürüyorsunuz.
Kızarıklarıma iyi geldi genel anlamda toparladı daha pürüzsüz hissediyorum.
Onu ben de duydum içime sinen bir ürün bulsam denemek istiyorum aslında.Hm güzel demek oyle etkiside var ben daha cok diger sekildeki etkisini merak ediyorum belki oyle kullananda vardir :)
Bugün bdv de okudum probolis onermişlerdi dertli bir kadına...Genel bir soru sorayim propolis kullanan varmi cok duyuyorum hic denemedimde cok övüp anlatiyorlar gercekten etkisini goren varmi herhangi bir konuda :)
Yüzünüze neden kullanıyorsunuz ?Güneş kızarıkları için mi:)Yüz için olanları da var serum şeklinde sürüyorsunuz.
Kızarıklarıma iyi geldi genel anlamda toparladı daha pürüzsüz hissediyorum.
Onu ben de duydum içime sinen bir ürün bulsam denemek istiyorum aslında.
Tabi gercegini bulmak lazim Yoksa bir anlami olmazBugün bdv de okudum probolis onermişlerdi dertli bir kadına...
Orijinalini bulman önemli kuzum etkili bir ürün olduğunu biliyorum.
Genel olarak cilt bakimi icin. Sivilcelere, kizariklara iyi geliyormus. K-beauty de çok kullaniliyor propolis.Bir suru propolisli urunleri var.Yüzünüze neden kullanıyorsunuz ?Güneş kızarıkları için mi:)