• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Canım yaptım boregimi pişirme aşamasını yarına bıraktım. Strecledim dolapta. Birkaç aksilik yaşadım kusura bakmayın...
Ya beni ciddiye alip aciklama yapmissin bide ne gerek var ben her gun yaziyorum öyle musait oldugunda atarsin tabikide :)

Genel bir soru sorayim propolis kullanan varmi cok duyuyorum hic denemedimde cok övüp anlatiyorlar gercekten etkisini goren varmi herhangi bir konuda :)
Ben cildim için kullanıyorum yaklaşık bir aydır memnunum.
Tam olarak bunu mu sordunuz bilemedim ama :)

Ben cildim için kullanıyorum yaklaşık bir aydır memnunum.
Tam olarak bunu mu sordunuz bilemedim ama :)
Yani yuzunuze suruyomusunuz yoksa iciyormusunuz:) bagisiklik icin galan iciyorlar bebekelre falan veriyorlar daha cok o acidan sordum ama cilde nasil faydasi oldu :)

Yani yuzunuze suruyomusunuz yoksa iciyormusunuz:) bagisiklik icin galan iciyorlar bebekelre falan veriyorlar daha cok o acidan sordum ama cilde nasil faydasi oldu :)
Yüz için olanları da var serum şeklinde sürüyorsunuz.
Kızarıklarıma iyi geldi genel anlamda toparladı daha pürüzsüz hissediyorum.

Hm güzel demek oyle etkiside var ben daha cok diger sekildeki etkisini merak ediyorum belki oyle kullananda vardir :)

Genel bir soru sorayim propolis kullanan varmi cok duyuyorum hic denemedimde cok övüp anlatiyorlar gercekten etkisini goren varmi herhangi bir konuda :)
Bugün bdv de okudum probolis onermişlerdi dertli bir kadına...:olamaz:
Orijinalini bulman önemli kuzum etkili bir ürün olduğunu biliyorum.

Yüzünüze neden kullanıyorsunuz ?Güneş kızarıkları için mi:)

Back