Cevap için teşekkür ederim:)Genel olarak cilt bakimi icin. Sivilcelere, kizariklara iyi geliyormus. K-beauty de çok kullaniliyor propolis.Bir suru propolisli urunleri var.
Gelecek tabi ki gelmez mi:)
Ooo valla benden tembelleri de varmışGelecek tabi ki gelmez mi:)
30 'a kadar yolu var
Yok yok tembel değilsin bize özel pırasa bile buldunOoo valla benden tembelleri de varmışbne keisn en sona kalırım diyodum ama baya erken yapmışım tüh
Acaba sizden mi korktularGaza getireyim de ellerini çabuk tutsunlar
Börek kolları başkanı naberYa beni ciddiye alip aciklama yapmissin bide ne gerek var ben her gun yaziyorum öyle musait oldugunda atarsin tabikide :)
Yaaa istanbullardan getittridim oylamada bunu da göz önünde bulundurunız piliss,Yok yok tembel değilsin bize özel pırasa bile buldun
Valla en beceriksiz yarışmacı benim benden korkmaya gerek yokAcaba sizden mi korktular
Hadi canım bu kadar mütevazi olma:)Valla en beceriksiz yarışmacı benim benden korkmaya gerek yok
Aynen öyle onu buraya börek kolları başkanı yaptık hiç boş bırakmıyorBörek kolları başkanı naber
Balumm ben sana oy toplarımYaaa istanbullardan getittridim oylamada bunu da göz önünde bulundurunız piliss,
O pek yoğun sanırım, inşallah o gün unutmaz beni
Ben bildirime bakmayın ca gormemisim akıp gitmiş burda muabbet :))Aynen öyle onu buraya börek kolları başkanı yaptık hiç boş bırakmıyor
Hayatta unutmaz ondan emin ol:)O pek yoğun sanırım, inşallah o gün unutmaz beni
Aaa geldiBalumm ben sana oy toplarımticaret, pazarlama-satınalma benim işim
Valla hemen geldi Remsen ben şokHayatta unutmaz ondan emin ol:)
Hayırlısı olsun nasibi olan kazanacakBen bildirime bakmayın ca gormemisim akıp gitmiş burda muabbet :))
İnsan özenerek bir tarif attı mı merak ediyor ne gelecek hatırlıyor musun bende çorbalar da ayrilmamistim
Senin böreğin kaderi benzemesin dahli