Olsun buda aynısının başka hali çok iyi olduOldu mu
Olsun buda aynısının başka hali çok iyi oldu
Aslında son değiştiğin çok tatlıydı tam sendin ama yani olmuyo işte olmuyo yabancı gibi oluyosun
Bişeye tutunmaya çalışıyorum.Yok artıkkız saçmalama. Her şey proluk mı. Tamam ben istemiyorum sen ol eğer bana verirlerse proluk
Kız deli niye kızıyonAma baksana ne diyo. Çok kızdım.
Pro üyelikte hiç bişe değil. O kadar önemli bişe değil, ben sırf gırgır şamata olsun diyr takılıyorum. Ama herkesin fikrine saygım var, kendini yıpratmamak şartıylaAynen canım yarışma sadece pro üyelik değildir öyle ise birinci olun verelim:)
Bu kadın artık senin temsilcin abla yapacak bişey yokAglakk avatarını kıskandım çok şirin
Ama dediğin gibi herkes senin gibi düşünüyor:)Neyse bu iyi bence en azından aynı kişi ve aynı hareket
Kızarım ben, yatar kalkarmış hıhKız deli niye kızıyon
BEn de birinci yarışmam da olmuştumEyyyyyy neeevvvroooşşş 3.yarismamda pro olmuştum, yine hatırladım
Sen bile anlamıyosan beni küstüm sanaPro üyelikte hiç bişe değil. O kadar önemli bişe değil, ben sırf gırgır şamata olsun diyr takılıyorum. Ama herkesin fikrine saygım var, kendini yıpratmamak şartıylaJudy_K
Evet Avatarını gördüm çok tatlı olmuş yazamadan eski haline dönmüşsünAglakk avatarını kıskandım çok şirin
Ama dediğin gibi herkes senin gibi düşünüyor:)Neyse bu iyi bence en azından aynı kişi ve aynı hareket
Zaten kkda yatıp kalkmıyoruz mu ne var bunda kızacakKızarım ben, yatar kalkarmış hıh
Anlıyorum ben seni açıklıcam kendimi sana özelde,Sen bile anlamıyosan beni küstüm sana
Ama belli olmuyor canım kimisi çok geç oldu mesela Elhan abla yakınlarda oldu:)Eyyyyyy neeevvvroooşşş 3.yarismamda pro olmuştum, yine hatırladım
Aynen canım sağolBu kadın artık senin temsilcin abla yapacak bişey yok
Seni sevmiyorumBEn de birinci yarışmam da olmuştumbuda ikinci yarışmam
Sağol canım benimEvet Avatarını gördüm çok tatlı olmuş yazamadan eski haline dönmüşsüninsanlar bana hep çok tatlısın diyo, ben de diyorum ki ya bi allahım kuluda çok güzelsin desin diyorum bu seferde çok çekicisin diyolar insan her şey olamıyor işte, sen de çok güzelsin taş❤
Sen artık bizi bırakmazsın hep biizmlesin:)Pro üyelikte hiç bişe değil. O kadar önemli bişe değil, ben sırf gırgır şamata olsun diyr takılıyorum. Ama herkesin fikrine saygım var, kendini yıpratmamak şartıylaJudy_K
Ben de Jennifer Lopez e benziyor fiziğim diyorum hep, yalandan kim ölmüşSağol canım benimAvatardaki çirkin ben daha güzelim Yalandan kim ölmüş
Maşaallah maşaallahBen de Jennifer Lopez e benziyor fiziğim diyorum hep, yalandan kim ölmüş