Zenginlikte kimse senşn eline su dökemez, yokki petrolcü bi yarimizAyy yok mu benim börekten seven bir bonkör
Inşallah ❤❤Sağol canım:)
Umarım hep buralarda olursun:)
Her gun 10bin adim yapiyorum :) evime dönene kadar yaparim ama donunce oglumla okadar yol yapamiycm burda kvdem bakiyo ben yuruyorum
OlmadıGelsin belki çıkar:)
Süper canım bende yavaş yavaş artıracağım umarım etkili olur:)Her gun 10bin adim yapiyorum :) evime dönene kadar yaparim ama donunce oglumla okadar yol yapamiycm burda kvdem bakiyo ben yuruyorum
Artık siz anlaşın:)
Hahaha çok mantıklı
Sunum fikri olabilir:)Birbirini bekliyor dediniz ya bekleyenler neyi bekliyor merak ettim diger borekleir gorunce eldeki imkan ve ekipman degismiyorki
Paramızla rezil oluyoruzZenginlikte kimse senşn eline su dökemez, yokki petrolcü bi yarimizbiz fakir insanlarız sevenimiz çok
Ay o zaman ne olmam kiHahaha çok mantıklıdur belki yönetici olurum ben sana 7 günlük pro veirirm
Biraz yediklerime dikkat ediyorum burda cok sey yapiyoruz malesef soylemistim kvdem cok yemek yapiyo diye o yuzden tam anlamiyla dikkat edemesemde cabaliyorum:) eve donunce tam diyet yaparim ama bu sefer spor az yapabiliyorum :) sen sanslisin sporunu da rahat yaparsin yemeginide kafana gore yersin yürüyüşü birakmayalim tesvik edelimSüper canım bende yavaş yavaş artıracağım umarım etkili olur:)
Babandan iste sendeParamızla rezil oluyoruzbenimkine diyemem ki bi kartını alayım bişey değil yaa pro olcam sadece
İsi gucu olana lafim yok canim :)Sunum fikri olabilir:)
Bazıları işe başlamış olabilir hafta sonu gelir:)
Hadi yine iyisinAy o zaman ne olmam kiarkadaştan torpilli
Pro olucağımız varsa da olmayız bu gidişleHadi yine iyisinKazen görüyorsa ne diyo bu deli diyodur
Aynen canım yürüyüşe devam etmeliyiz elbet sonuç alırız:)Biraz yediklerime dikkat ediyorum burda cok sey yapiyoruz malesef soylemistim kvdem cok yemek yapiyo diye o yuzden tam anlamiyla dikkat edemesemde cabaliyorum:) eve donunce tam diyet yaparim ama bu sefer spor az yapabiliyorum :) sen sanslisin sporunu da rahat yaparsin yemeginide kafana gore yersin yürüyüşü birakmayalim tesvik edelim
Kocam = babam. TıpatıpBabandan iste sende