- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
Kazen bey eski konularımı silerse neden olmasınSen artık bizi bırakmazsın hep biizmlesin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen bey eski konularımı silerse neden olmasınSen artık bizi bırakmazsın hep biizmlesin:)
Ne yazık ki eski konular silinmiyorKazen bey eski konularımı silerse neden olmasın
Hahaha sonuçta ondakide popo bendekide popo onun biraz selülitli biraz çatlak ve yassı haliMaşaallah maşaallah
Olsun ben seni seviyorum Lunyaykenden beri seviyorum Aslında pek şanslı değilimdir ama işte nadir durumlardan birini yaşadımSeni sevmiyorum
Hayır kıskanmadım , kıskançlık yapmıyorum
Susss konuşma tansiyonum,kalbim var benim
Biraz kendini tanıt seni tanıyalım olur mu:)Hahaha sonuçta ondakide popo bendekide popo onun biraz selülitli biraz çatlak ve yassı hali
Utanıyorum konularımdan eğer birgün sırra kadem basarsam bilineki bu utanca daha fazla katlanamadığımdandırNe yazık ki eski konular silinmiyor
Yani şans meselesi canım:)Denk gelirse oluyor yoksa yok:)Olsun ben seni seviyorum Lunyaykenden beri seviyorum ❤❤❤ Aslında pek şanslı değilimdir ama işte nadir durumlardan birini yaşadım
Yalan mıııı eline su dökemez ablaaa fazla mütevazisinSağol canım benimAvatardaki çirkin ben daha güzelimYalandan kim ölmüş
Profilin kapalı biz göremiyoruz:)Utanıyorum konularımdan eğer birgün sırra kadem basarsam bilineki bu utanca daha fazla katlanamadığımdandır
Sağol canım o senin güzelliğinYalan mıııı eline su dökemez ablaaa fazla mütevazisin
Namı diğer gülen ağlak hayatın sillesini daha 23 ünde yemiş, bu yüzden kafasında bi iki tahtası oynamış, kendi halinde biriyim valla. Kimseye bi zararım dokunmazBiraz kendini tanıt seni tanıyalım olur mu:)
Aaa göremiyor musunuz nekaaa güzelProfilin kapalı biz göremiyoruz:)
Gel gel 2 dk trip atamayayım, hemen kalbimi çal zalimin kızıOlsun ben seni seviyorum Lunyaykenden beri seviyorum ❤❤❤ Aslında pek şanslı değilimdir ama işte nadir durumlardan birini yaşadım
23 yaşında mısın Hayat bu kime vurmamış:)Herkese bir tokat atmış:)Namı diğer gülen ağlak hayatın sillesini daha 23 ünde yemiş, bu yüzden kafasında bi iki tahtası oynamış, kendi halinde biriyim valla. Kimseye bi zararım dokunmaz
Kapatmışsın nasıl görelim belki beni takip etsen görürümAaa göremiyor musunuz nekaaa güzel
Yaa senin kalbin de çok çabuk çalınıyor, kahrolsun içindeki insan sevgisiGel gel 2 dk trip atamayayım, hemen kalbimi çal zalimin kızı
Evet 23 üm, el kadar kızdan börek istiyonuz23 yaşında mısın Hayat bu kime vurmamış:)Herkese bir tokat atmış:)
Çokta küçük değilsin benim kızlar bile börek yapıyor hemde el açmasıEvet 23 üm, el kadar kızdan börek istiyonuz
Yaa senin kalbin de çok çabuk çalınıyor, kahrolsun içindeki insan sevgisi
12 yaşında yemek yapanlar vardır belkiEvet 23 üm, el kadar kızdan börek istiyonuz