Hayırlısı be gülüm, bizde böyle devam ederiz, pro olanlar çok mu mutlu,Pro olucağımız varsa da olmayız bu gidişle
Ayenn bide öyle bi ayrıntı vardı onu unuttumKocam = babam. Tıpatıp
Çok konuştuk şimdi nana da vazgeçecek tamma kapatalım ben sessizce yarın böreğimi yapıp geliyorum
Tamam yap görelim:)Çok konuştuk şimdi nana da vazgeçecek tamma kapatalım ben sessizce yarın böreğimi yapıp geliyorum
TamamTamam yap görelim:)
Belki değişiyor, belki senin gibi yazlık olmasa da biyerlere gitmeyi bekliyo olabilirler canım herşey olabilir yaniBirbirini bekliyor dediniz ya bekleyenler neyi bekliyor merak ettim diger borekleir gorunce eldeki imkan ve ekipman degismiyorki
Valla ben işe güce de başlamıycamİsi gucu olana lafim yok canim :)
İnşallah olur o süprizler.
Canım bir sefer katılma ile olmaz:)Yani burada ilk katıldığında denk gelip pro üye olan var veya 10. kez katıldığında denk gelip olan var:)Yani 1-2 katıldım niye olmadım diye beklemek doğru olmuyor:)İnşallah olur o süprizler.
Ben burda yatar kalkarım gerekirse. Ama pro olmazsam yine hayal kırıklığı
Ablaaa profili değiştin yine yaaaTamam yap görelim:)
Sıkıldım yaAblaaa profili değiştin yine yaaa
Tamam değiştiririmAma bu sen değilsinkiii
Yok artıkİnşallah olur o süprizler.
Ben burda yatar kalkarım gerekirse. Ama pro olmazsam yine hayal kırıklığı
Oldu muAma bu sen değilsinkiii
Yok olmaz o sana özel o zaman veremeyizYok artıkkız saçmalama. Her şey proluk mı. Tamam ben istemiyorum sen ol eğer bana verirlerse proluk
Leyla ile Mecnun da Erdal bakkalın meşşur bi repliği var ya " bana böyle bişey denmedi" diyeCanım bir sefer katılma ile olmaz:)Yani burada ilk katıldığında denk gelip pro üye olan var veya 10. kez katıldığında denk gelip olan var:)Yani 1-2 katıldım niye olmadım diye beklemek doğru olmuyor:)
1. olursan var canım:)Leyla ile Mecnun da Erdal bakkalın meşşur bi repliği var ya " bana böyle bişey denmedi" diyeben proluk var diye geldim
Ama baksana ne diyo. Çok kızdım.Yok olmaz o sana özel o zaman veremeyiz
Aynen canım yarışma sadece pro üyelik değildir öyle ise birinci olun verelim:)Ama baksana ne diyo. Çok kızdım.