• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Her gun 10bin adim yapiyorum :) evime dönene kadar yaparim ama donunce oglumla okadar yol yapamiycm burda kvdem bakiyo ben yuruyorum
Süper canım bende yavaş yavaş artıracağım umarım etkili olur:)

Birbirini bekliyor dediniz ya bekleyenler neyi bekliyor merak ettim diger borekleir gorunce eldeki imkan ve ekipman degismiyorki 😅
Sunum fikri olabilir:)
Bazıları işe başlamış olabilir hafta sonu gelir:)

Süper canım bende yavaş yavaş artıracağım umarım etkili olur:)
Biraz yediklerime dikkat ediyorum burda cok sey yapiyoruz malesef soylemistim kvdem cok yemek yapiyo diye o yuzden tam anlamiyla dikkat edemesemde cabaliyorum:) eve donunce tam diyet yaparim ama bu sefer spor az yapabiliyorum :) sen sanslisin sporunu da rahat yaparsin yemeginide kafana gore yersin yürüyüşü birakmayalim tesvik edelim 😃💪

Biraz yediklerime dikkat ediyorum burda cok sey yapiyoruz malesef soylemistim kvdem cok yemek yapiyo diye o yuzden tam anlamiyla dikkat edemesemde cabaliyorum:) eve donunce tam diyet yaparim ama bu sefer spor az yapabiliyorum :) sen sanslisin sporunu da rahat yaparsin yemeginide kafana gore yersin yürüyüşü birakmayalim tesvik edelim 😃💪
Aynen canım yürüyüşe devam etmeliyiz elbet sonuç alırız:)

Back