Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Birbirini bekliyor dediniz ya bekleyenler neyi bekliyor merak ettim diger borekleir gorunce eldeki imkan ve ekipman degismiyorki 😅

Zenginlikte kimse senşn eline su dökemez, yokki petrolcü bi yarimiz😂😂 biz fakir insanlarız sevenimiz çok 😂
Paramızla rezil oluyoruz 😂😂😂 benimkine diyemem ki bi kartını alayım bişey değil yaa pro olcam sadece 😂😂😂

Süper canım bende yavaş yavaş artıracağım umarım etkili olur:)
Biraz yediklerime dikkat ediyorum burda cok sey yapiyoruz malesef soylemistim kvdem cok yemek yapiyo diye o yuzden tam anlamiyla dikkat edemesemde cabaliyorum:) eve donunce tam diyet yaparim ama bu sefer spor az yapabiliyorum :) sen sanslisin sporunu da rahat yaparsin yemeginide kafana gore yersin yürüyüşü birakmayalim tesvik edelim 😃💪

Biraz yediklerime dikkat ediyorum burda cok sey yapiyoruz malesef soylemistim kvdem cok yemek yapiyo diye o yuzden tam anlamiyla dikkat edemesemde cabaliyorum:) eve donunce tam diyet yaparim ama bu sefer spor az yapabiliyorum :) sen sanslisin sporunu da rahat yaparsin yemeginide kafana gore yersin yürüyüşü birakmayalim tesvik edelim 😃💪
Aynen canım yürüyüşe devam etmeliyiz elbet sonuç alırız:)

X