- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
maşallah o zaman minikHer yerde hizliyiz biz
Nazar degmese bari yazmanin yarısına geldim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah o zaman minikHer yerde hizliyiz biz
Nazar degmese bari yazmanin yarısına geldim :))
Canım bu nevroş için çok yorucu olur.. her tarif için art niyetli biri mutlaka bişi der.. o yüzden ben Nevreste ye güveniyorum o ayarlar mutlakaBenim bir fikrim var herkes tariflerini alsin sonra nevreste isim vermeden arkadaslar alinan tarifler bunlar desin. Aramizda konusalim itiraz edecek tarif varsa belirtelim nevreste kimin ne yaptigini biliyor zaten o kisi tarifini degistirsin. Nasil olmazmi :) bence bilinmeyen yoresel yemekleri yapma fikri cok iyi yapalim yani :) Nevreste retro_hippo Canfeb
Bende cağ kebabı yapayım memleketimdenBen dünkü yazılanları okumadım haklısın :)
Ben öyle bişey yaparsak sanırım kendi memleketimden bişey yaparım
Birde birbirini tanıyanlar aşağı yukarı hangi tarifi kim alır bilirCanım bu nevroş için çok yorucu olur.. her tarif için art niyetli biri mutlaka bişi der.. o yüzden ben Nevreste ye güveniyorum o ayarlar mutlaka
Kebab olacaksa Manisa kebabı var mis gibiBende cağ kebabı yapayım memleketimden
Aman masallaj yazma kardeşimin dugununden kaldı sözde düğüne yetistirecektim bir ay sonra kardeşimin çocuğu olacak 3 yil oldu evlenelimaşallah o zaman minik
Bende konu açılırken alinabilecek tarifler listesi yapalim herkes ordan ne kaparsa dedim ama nevoş sona kalan istemeyebilir dedi ,sorun çıkabilir gene hakli:)Benim bir fikrim var herkes tariflerini alsin sonra nevreste isim vermeden arkadaslar alinan tarifler bunlar desin. Aramizda konusalim itiraz edecek tarif varsa belirtelim nevreste kimin ne yaptigini biliyor zaten o kisi tarifini degistirsin. Nasil olmazmi :) bence bilinmeyen yoresel yemekleri yapma fikri cok iyi yapalim yani :) Nevreste retro_hippo Canfeb
Ben bilmiyorm manisa kebabi bence yapabilirsin , cağ kebabi olmaz tabiKebab olacaksa Manisa kebabı var mis gibi
Olur mu kiBende konu açılırken alinabilecek tarifler listesi yapalim herkes ordan ne kaparsa dedim ama nevoş sona kalan istemeyebilir dedi ,sorun çıkabilir gene hakli:)
Aa ilk defa duydum çağ kebabı da neymişBende cağ kebabı yapayım memleketimden
Ben bugün Dahliadivin yazısı üzerine kendi memleketim uzerine araştırma yaptım adını bilmediğim tarifler var yada hiç yemedigimBen bilmiyorm manisa kebabi bence yapabilirsin , cağ kebabi olmaz tabi
İşte ben tanıtayım fena miAa ilk defa duydum çağ kebabı da neymiş
Bizim oranin da var ama değişik otlardan hep onlari burda bulamam:)Ben bugün Dahliadivin yazısı üzerine kendi memleketim uzerine araştırma yaptım adını bilmediğim tarifler var yada hiç yemedigim
Bence olur ama sizin o taraflarda oturanlar hemserilerin kabul etmeyebilirOlur mu ki
Yemek değil zaten yemek diye yiyeni uçurur vallaBence olur ama sizin o taraflarda oturanlar hemserilerin kabul etmeyebilir
Aslında yemek degilde böyle yöresel tadlar da olabilirMesir macunu yapayım ben size dualı
Valla ben kapama yi dibine et konan pilav tarzı bişey diye biliyordum Manisa kapama deyince mantı gibi bişey çıkıyor mesela şok oldmAslında yemek degilde böyle yöresel tadlar da olabilir