Sen yap onun düşünceleri var:)Hee o zaman cidden haketmişim bi proluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yap onun düşünceleri var:)Hee o zaman cidden haketmişim bi proluk
TamamSen yap onun düşünceleri var:)
Çok şanslısın
İlk kez şansım döndü dicem ama ona da kesin bişe çıkar yine dönemez yolda kalırÇok şanslısın
Nasip belli olmaz:)İlk kez şansım döndü dicem ama ona da kesin bişe çıkar yine dönemez yolda kalır
Bakalım daha 22 sine çok varTamamdır bekliyorum
Siz bilirisniz:)Bakalım daha 22 sine çok var
Bizimki yoğunHayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
Dahliadivin
Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
@deynepnaz
retro_hippo
@Elalis
@Nana
@Blue_Perii
Canfeb
Tenceresiz kaldim anne
evlaefe
@gurtmingotam
@Sabr-Sukur-Dua
Hayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
Dahliadivin
Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
@deynepnaz
retro_hippo
@Elalis
@Nana
@Blue_Perii
Canfeb
Tenceresiz kaldim anne
evlaefe
@gurtmingotam
@Sabr-Sukur-Dua
Ben et buğday ve nohutla yapıyorum ve biber salçası.. hatay içinde meşhur aşur.. ama nevroş kabul etmicek ama dur nevroş ben onu yapim öyle tariflere ekliyim de öğrensin arkadaşlar .. ama sonra başkası alırsa yarışmada valla Dahliadivin den destek alır çıngar çıkarırım
Benim bir fikrim var herkes tariflerini alsin sonra nevreste isim vermeden arkadaslar alinan tarifler bunlar desin. Aramizda konusalim itiraz edecek tarif varsa belirtelim nevreste kimin ne yaptigini biliyor zaten o kisi tarifini degistirsin. Nasil olmazmi :) bence bilinmeyen yoresel yemekleri yapma fikri cok iyi yapalim yani :) Nevreste retro_hippo Canfebİşte bu tavrınızdan dolayı bu yöreselden vazgeçiyorum korktum
Zaten nevreste en son öyle demişti herkes bilinmeyen alsin gibilerinden :))) o kebaplar beytiler hariç bişey olsun diye konuşulmuştu inşallah öyle olur :))Benim bir fikrim var herkes tariflerini alsin sonra nevreste isim vermeden arkadaslar alinan tarifler bunlar desin. Aramizda konusalim itiraz edecek tarif varsa belirtelim nevreste kimin ne yaptigini biliyor zaten o kisi tarifini degistirsin. Nasil olmazmi :) bence bilinmeyen yoresel yemekleri yapma fikri cok iyi yapalim yani :) Nevreste retro_hippo Canfeb
Evet dedi ama dun bilinen tatif alinirsa itiraz ederiz falan dedigmiz icin nevreste korktum falan dedi ya o yuzden boyle bisey yazdim :)Zaten nevreste en son öyle demişti herkes bilinmeyen alsin gibilerinden :))) o kebaplar beytiler hariç bişey olsun diye konuşulmuştu inşallah öyle olur :))
Ben dünkü yazılanları okumadım haklısın :)Evet dedi ama dun bilinen tatif alinirsa itiraz ederiz falan dedigmiz icin nevreste korktum falan dedi ya o yuzden boyle bisey yazdim :)
Dün incecik yufkalı aldım ama evi baştan aşağıya temizledigim için yapamadım bugün yaparım insallahHayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra