Hadi bakalımTakimlara baktim da yazmak zor geldi :) evet 65 belki böyle gaza gelirim
Olsun oda motive ediyodur seni:) biraz gaza gelip motivasyon olursa birakmam ben. Haftaya utanirim ayni kilodayim demeye o yuzden caba sarfe dicemHadi bakalımbakma banada zor geliyor da ite kaka götürüyorlar beni
Ne güzel keşke bende utansamOlsun oda motive ediyodur seni:) biraz gaza gelip motivasyon olursa birakmam ben. Haftaya utanirim ayni kilodayim demeye o yuzden caba sarfe dicem
Nasilsin canim 90lar grubundasin okuyorum bazen ❤Ne güzel keşke bende utansam
Allah kolaylık versin:)iyiyim abla işe alışmaya çalışıyorum ev modundan çıkmadım daha
Evet canım :)) şükür iyiyim se nasilsin:))Nasilsin canim 90lar grubundasin okuyorum bazen ❤
Iyiyim canim seyehat yasagi kalkti koye geldikEvet canım :)) şükür iyiyim se nasilsin:))
Bende yarın anneme gideceğim :)) inşallahIyiyim canim seyehat yasagi kalkti koye geldik
dün hacamat yaptırdımİyiyim canım sağol sen nasılsın nerelerdesin
Şifa olsun canımdün hacamat yaptırdım
kadın hacamat etti beni
bugün de hazırlık koşuşturmacası yarın çocuklar gelecek inşallah
Yapmaya başlamışlar midün hacamat yaptırdım
kadın hacamat etti beni
bugün de hazırlık koşuşturmacası yarın çocuklar gelecek inşallah
O duygudan banada lazimOlsun oda motive ediyodur seni:) biraz gaza gelip motivasyon olursa birakmam ben. Haftaya utanirim ayni kilodayim demeye o yuzden caba sarfe dicem
Bildirim geliyor ne yapayim
Utan utan minik utanNe güzel keşke bende utansam
Ayy sendemiO duygudan banada lazim
Dün benim ki de ne kadar sevdigim şey varsa yapmış gerçi sevmediğim pek şey yokturAyy sendemiya benim kvnin bi huyu var on cesit yemek yapar ve asiri ısrar eder. Ondan yakami kurtarisam utanmama gerek kalmicak
Dün benim ki de ne kadar sevdigim şey varsa yapmış gerçi sevmediğim pek şey yoktur