valla ben yaptırdım :)Yapmaya başlamışlar mi
Benim de yaptırmam lazım sağlıkçı komşum var o sülük yaptır diyor ama cesaret edemiyorum ben
KöfteNeler yedin desene minikcim
Eve mi geliyor birde bizim buradaki nin kendi evine gidiyorsun yaptırmaya evinin altında küçük bir yere koymuş malzemelerini masaj yatağında yapıyorvalla ben yaptırdım :)
ama kadın eldivenli maskeli eve geldi.
sülük mertebesine eremedim ben daha
Köfte
Karışık kızartma (azıcık)
Makarna vardı hiç yemedim
Önceden kalan imam bayıldı vardı
Yogurrt vardı
Birde kuru biber kavurması :))
yok kız benimki yere çarşaf serdirdi.üstüne o steril bezler var ya pofuduk onlardan serdi yallahEve mi geliyor birde bizim buradaki nin kendi evine gidiyorsun yaptırmaya evinin altında küçük bir yere koymuş malzemelerini masaj yatağında yapıyor
Kuru biber haslaniyor sonra una bulayıp yağda kavuruyor :)Biber kavurması nasıl oluyor ki.
Hee normalde de öyle yapıyorsa :))yok kız benimki yere çarşaf serdirdi.üstüne o steril bezler var ya pofuduk onlardan serdi yallah
Kuru biber haslaniyor sonra una bulayıp yağda kavuruyor :)
Güzel oluyor abla eşim benim yediğim gibi sevmiyorBu daha değişikmiş denemek lazım bunu.
Güzel oluyor abla eşim benim yediğim gibi sevmiyor
Ben haşlandıktan sonra yağda biraz çevirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum
Eşim illa unlu kızartma gibi seviyor
Evet bu şekilde patlıcan kurusu da güzel oluyorRahmetli annemde senin yaptığın gibi yapardı sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor zaten.
Evet bu şekilde patlıcan kurusu da güzel oluyor
Allah rahmet eylesin inşallah annene de abla h
E iyi gercekten sevdiğin seyleri yapiyosa güzel iyi kadin demekkiDün benim ki de ne kadar sevdigim şey varsa yapmış gerçi sevmediğim pek şey yoktur
Çok iyidir cookkE iyi gercekten sevdiğin seyleri yapiyosa güzel iyi kadin demekki
Oh iyi iyiÇok iyidir cookk
Hayırlı börekler:)hayırlı börekleeerrrrr
evet ya :)Hayırlı börekler:)
Nerede kaldı bunlar:)