- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman pazartesi yazalim kilolari bakalim kim nekadar vermis ben 10 gun daha yazliktayim gunde 10bin adim yapicam burda insallah brdanda erimeden ayrilirsam daha firsat gecmez elimeBendebugun gardirop temizledim bedeni olmayanların çoğunu attım çok sevip içine giremwdiklerimden ayırdım birkactane zayıfladıkça deniycem
zıpzıpım kaptanımPizza yesinde takimdakilerin cenesinden kurtulabilecek mi bakalim
Manti yemis evet o gun ama hem manti icin ceza verdim
Hemde takimda biraz ugrastilar :))
Tamam canim olur ama yavas yavas takima gelzıpzıpım kaptanım
ben haftaya gireyim mi listeye
yarın çocuklar gelecek mimkin değil diyete başlayamam
tamamTamam canim olur ama yavas yavas takima gel
Vurun kırbacı vurun kırbacıPizza yesinde takimdakilerin cenesinden kurtulabilecek mi bakalim
Manti yemis evet o gun ama hem manti icin ceza verdim
Hemde takimda biraz ugrastilar :))
Tamam ablacim gozum arkada kalmayacak burayi cok takip edemiyorum :)Vurun kırbacı vurun kırbacı
Ben burada kontrol altına aldım
Yok ben yakasındayım merak etmeTamam ablacim gozum arkada kalmayacak burayi cok takip edemiyorum :)
Saklarsa eger tartida gorecegiz cuma gunuYok ben yakasındayım merak etme
Ama korkup saklarsa bilmem
Oda doğruSaklarsa eger tartida gorecegiz cuma gunu
nevoşum nasılsınOda doğru
İyiyim canım sağol sen nasılsın nerelerdesinnevoşum nasılsın
Tamm ben zaten takimdayim pazartesi cuma tarti günümüz:) başlangıç 65mi şimdiOzaman pazartesi yazalim kilolari bakalim kim nekadar vermis ben 10 gun daha yazliktayim gunde 10bin adim yapicam burda insallah brdanda erimeden ayrilirsam daha firsat gecmez elime
Ya söylüyorum ya zatan aşkolsun.mantiyi sakladim miSaklarsa eger tartida gorecegiz cuma gunu
Takimlara baktim da yazmak zor geldi :) evet 65 belki böyle gaza gelirimTamm ben zaten takimdayim pazartesi cuma tarti günümüz:) başlangıç 65mi şimdi
İyidir canım sen iyi misinherkes iyimi
iyiyim abla işe alışmaya çalışıyorum ev modundan çıkmadım dahaİyidir canım sen iyi misin