A.selam bilmemmi yöresel çorbalarda meyir yapmıştınız. O zaman anladım zatenselam hemşerim bende Adıyamanlı
Maşallah sana canım benim sağlığın yerinde olsun da verirsin kilo da inşallahCanimmmmmm ya
Uyursun uyursun su iç.Uyuyamam ki
Oğluma tost yaptım geldimBen gidicem mutfağa sanırım sucuk ekmek uapıcam
Sanki yedim de kendine...kahve iç zaten uyumaya niyetin yok...Gözüme uyku girmez ki yemezsem peynir kandıramaz beni şimdi
Dürümler Kavurnalar bahsedin sonra su iç öyle olmuyor işte bendeUyursun uyursun su iç.
Yiyip yiyip kilo alamayanlardanUyursun uyursun su iç.
Öyle yazacaktım vazgeçtim. Miss missBenimki kaçak olsun...
Ye canım sen benim yerime de ye cuma 67 li bir rakam görürsem pizza yapicam bendeGözüme uyku girmez ki yemezsem peynir kandıramaz beni şimdi
Nevrestem kukrimi artık hiç tutamayizOğluma tost yaptım geldim
Kahve içtim demin zaten ondan içim kazındıSanki yedim de kendine...kahve iç zaten uyumaya niyetin yok...
Biraz kaçamak yapma ne pizzasıYe canım sen benim yerime de ye cuma 67 li bir rakam görürsem pizza yapicam bende
Tutuldunmu bana mıİşte tam yürümeye niyetlendim tutuldum:)Ama elbet yürüyeceğim:)
Ablam onun gece tostları meşhur ondan yazdımNevrestem kukrimi artık hiç tutamayiz
Ohh şifa olsunOğluma tost yaptım geldim
Sana tutukluyum zatenTutuldunmu bana mı
En sevmediklerimden deseneYiyip yiyip kilo alamayanlardan
İnşallah canımMaşallah sana canım benim sağlığın yerinde olsun da verirsin kilo da inşallah
benimkideÖyle yazacaktım vazgeçtim. Miss miss
Dün tartıldım 62 kiloyumYiyip yiyip kilo alamayanlardan