Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam ama daha ne oldu bari 1 ay geçsin:) Ben diyet yapınca çok sıkı yaparım:)Son sefer yaptığımda vermeyince içim kaçtı yoksa sıfır kaçamakla aylarca gezerim:) 2 ay sonra falan belki olur:)
Tamam ama daha ne oldu bari 1 ay geçsin:) Ben diyet yapınca çok sıkı yaparım:)Son sefer yaptığımda vermeyince içim kaçtı yoksa sıfır kaçamakla aylarca gezerim:) 2 ay sonra falan belki olur:)
1ay mi 30 gün tatlı ne zaman yesem planı yapiyorum ben şu an kafamda diyete başladığım gün akşam menüm mantiydi,istikrarimi neden koruyamadıgim belli oldu
1ay mi 30 gün tatlı ne zaman yesem planı yapiyorum ben şu an kafamda diyete başladığım gün akşam menüm mantiydi,istikrarimi neden koruyamadıgim belli oldu
1-2 kaşık ile kalabiliyorsan ye canım :)Ben öyle veremiyorum:)Versem şimdi verirdim:)Kaç gün oldu hamur işi,tatlı yemedim:)Belki 1 haftayı geçti:)Ama normal yiyorum:)