Sağol canım sana da afiyet olsunOhh şifa olsun
Bende yiyeceğim şimdi mevlam beni diyetle sınamaaın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sana da afiyet olsunOhh şifa olsun
Bende yiyeceğim şimdi mevlam beni diyetle sınamaaın ya
Ne içmiş abi...kazintisini naptiysak geçiremedik..Kahve içtim demin zaten ondan içim kazındı
Ben sende tutuklu kaldım......Sana tutukluyum zaten
Maşaallah canımDün tartıldım 62 kiloyum
benimkide birazda demli olsun
Aynen canım hiç sevmeyizEn sevmediklerimden desene keşke benim olsa
Biraz kaçamak yapma ne pizzası
Aa içime laf yok tertemizdirNe içmiş abi...kazintisini naptiysak geçiremedik..
Zalimsinnnnn yarrrrrDün tartıldım 62 kiloyum
UnuttumMaşaallah canım
Tamam ama daha ne oldu bari 1 ay geçsin:)Hep otmu yicem ben
Tamam anladımUnuttum
Maşallah de Zalimsinnnnn yarrrrr
1ay mi 30 gün tatlı ne zaman yesem planı yapiyorum ben şu an kafamda diyete başladığım gün akşam menüm mantiydi,istikrarimi neden koruyamadıgim belli olduTamam ama daha ne oldu bari 1 ay geçsin:)
Ben diyet yapınca çok sıkı yaparım:)Son sefer yaptığımda vermeyince içim kaçtı yoksa sıfır kaçamakla aylarca gezerim:)
2 ay sonra falan belki olur:)
Meassallah sübhanallahMaşallah de 
Yapma canım ya biraz sık dişini inan 2-3 hafta yapsan:)Gerisi gelir:)1ay mi 30 gün tatlı ne zaman yesem planı yapiyorum ben şu an kafamda diyete başladığım gün akşam menüm mantiydi,istikrarimi neden koruyamadıgim belli oldu
Takılıyorum kız anladığını biliyorum kızmıyprsun dimiMeassallah sübhanallah
Az yesem ,ya ne bileyim ben diyette de olsa herşeyden yemem gerektiğini düşünüyorum.normalden az tabi yoksa bıraktığım gibi geri gelmez miYapma canım ya biraz sık dişini inan 2-3 hafta yapsan:)Gerisi gelir:)
Yok canım neye kizayim onu nerden çıkardın , nevosa kızıyorum şu an yeme diyor banaTakılıyorum kız anladığını biliyorum kızmıyprsun dimi
1-2 kaşık ile kalabiliyorsan ye canım :)Ben öyle veremiyorum:)Versem şimdi verirdim:)Kaç gün oldu hamur işi,tatlı yemedim:)Belki 1 haftayı geçti:)Ama normal yiyorum:)Az yesem ,ya ne bileyim ben diyette de olsa herşeyden yemem gerektiğini düşünüyorum.normalden az tabi yoksa bıraktığım gibi geri gelmez mi