- Konu Sahibi depresifduygu
Ablalarım beni tanıyorsunuzdur annemle şu sıralar inanılmaz derece sıkıntılıyız ailecek . Annem resmen hastalık hastası oldu. Sürekli hasta olduğunu söylüyor hiç iyi olduğunu görmedik. Sürekli tartışıyorlar babamla. 2 ay önce doktora gitmişti bel fıtığı başlangıcı çıkmıştı. Doktor fizik tedavi vermişti 1 aylık 14 15 gün gitti devam etmedi. Sonra grip oldu hastalıkları sanki üstüne çekiyor. Aslında hasta gibi de görünmüyor. 2 3 gündür iyi gibi duruyordu bugün de kasıklarım ağrıyor öksürüğüm tuttu galiba benim genzimde hastalık var demeye başladı en sonunda babam kavga kıyamet kopardı. Hiç iyleşmiyorsun çocuklara annelik yapmıyorsun diye babamın yaptığını beğenmedim annemi savundum her zaman ki gibi. Ben 17 yaşındayım okuldan eve geliyorum annem hep yatıyor oluyor. Uyanınca da tek yaptığı bilgisayar başına geçip hastalıklar araştırmak oluyor günde belki 15 16 saat oluyor. Kardeşimle ben ilgileniyorum evi elimden geldiğince toparlamaya çalışıyorum ama artık gerçekten yoruldum derslerim düşmeye başladı. Babam diyor hadi doktora git baktır madem kendine yok annem ona da gani gelmiyor ben devlet hastahanesine gitmem oralarda sıra beklemem diyor. İnanın şu 6 - 7 aydır annem hastahanelerden çıkmaz oldu daha 1 ay önce kadın hastalıklardan muayne oldu hiç bir şey çıkmamış çıkmadığına inanmadı bir daha baktırdı. Omzumdaki ton ton yüklerden sıkıldım. Annemle artık gerçekten kırmadan konuşmam lazım çünkü evde düzen diye bir şey kalmadı. Annemin tek istediği anneannemlere gitmek oraya gittiği zaman iyi oluyor düğünlere falan gidiyorlar seviniyorum da mutlu oluyor diye ama düğünden geliyor grip oluyor öksürmeye başlıyor anlayamadım annemle babamın evliliklerinin bitmelerinden korkmaya başladım annemle nasıl konuşayım sizce lütfen yardım edin.