- 22 Şubat 2025
- 91
- 32
- 3
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
annem küçüklüğümüzde de beni kızım abimi oğluuuuummm diye severdi anlardım biraz ama büyüyüp hele de cocugum olunca daha iyi anladım. benim kız abimin erkek cocuklarımız var. abimle annemler altlı üstlü otururlar. yegenimde onların elinde büyüdü. ailenin ilk torunuydu bende aynı şekilde hergün onu görmeden edemezdim vs va normal şeyler bunlar. benim şimdi 2bucuk aylık bebeğim oldu. annemlerdeyiz şu anda. yegenim kıskanır diye asla bebeğime elini sürmezler .gelinimiz yanlış anlamasın diye anne kız oturup çay bile içemeyiz illa o da olmalı. ve o olunca da tüm ilgi o ve yegenimde olur. bebeğimi sormazlar.ağlar zırlar biraz da ben alayım kucagıma sen dinlen demez. mesela ben çalışıyorum gelinimiz çalışmıyor kendime veya bebeğime bişey aldıgımda annem onlae garibanmış moduna girip aa bende torunuma alırım(yegenimden bahsediyor) der ya da gelnimizden ötürü onun da yok ona da alalım der. yani bilmiyorum cok üzülüyorum bu duruma. ben neyse ama bebeğime bunu yapmalarıma cok içerliyorum. bu arada maddi olarak cok destek saglarlar annem her konuda arkamda durur vs ama iş abimle ben olunca abimi ayırt etmesi bana bunu hissettirmesi çok üzücü.