Annemin Evine Gitmelimiyim Bebegimle...

siddetli gecmszlk değilde hiç bir ortak noktamız yok her konuda farklı düşünüyoruz asla anlaşamıyoruz
güzellikle anlatamıyorum derdimi anlamıyor almıyor kafası bende sinirleniyorum en sonunda bagırıp cagırıyormm
birde her şeyde kendini haklı cıkartır
bizi kaybetmeyi nasıl göze alabilyor bilmiyorum
bana gideceksen kapı orda
boşanacaksan avukat orda diyip yol gösteriyor.

peki neden benden kaynaklı oldunu düşünüyorsnuz onuda acıklarmısınız ?

tabiki; konuya siz başlamışsınız ve sabahları. ve anladığım kadarıyla (kocanızın söylediklerinden) sürekli ona yorum yapıyorsunuz hal ve hareketlerine. acaba doğum sonrası biraz piskolojiniz bozulmuş olabilir mi? yanlış anlamayın tanımıyorum sonuçta ama zorluklardan kocanızı sorumlu tutup ona mı patlıyosunuz?

çok üstelemeyin sizde sessiz kalın.. uğraşmayın salın ... onun ailesinden akıl danışacağız birileri varsa arayın konuşun bakın böyle böyle artık bu durum çıkmaza giriyor deyin..
onun ailesile mesafeliyim sorunlarmz oldu kv kp sadece gidip gelirken öylesine konuşurum
görümce kayın onlarla görüşmüyorum akıl alabileceğim kimse yok burda sizlerden başka
sessiz kalırsam
hiç birşey yapmassam
lafımı yutarsam hep beni ezmeye devam edecek ama

Gideceğim lafı ağzınızda sakız gibi olmuş her kavgada bosayacagim yada gideceğim dersen o adam herhalde seni ciddiye almaz ki bu kelimeler basit değil eğer gerçekten gitmek istiyorsan bunu söylemene bile gerek yok çık git o eve geldiğinde şok olsun sizi arasın ulaşamazsın birde eşinize annesi hakkında çok şikayet mi ediyorsunuz bu kavga sebepleri bana bunu düşündürdü

ben eşime patlamıyorum.. ben gayet sakin ılımlı biriyim aslnda eşim beni hareketleri tavırları ile çileden cıkartıyor
dayanamıyorum beni anlamamasına bu kadar ruhsuz olmasına .. herşeyde kendini haklı cıkarmasına

Sende yeni evlenen annenin yanına gidip gidemeyeceğinden emin olamıyorsun.. Annenin eşi anlayışlı mıdır bu konuya nasıl bakar bilemiyorum.. Öz baba olsa baba ocağıdır.. Temelli değil ama belki eşini korkutmak için gidebildiğini göstermek için bir süre annende kalabilirsin. Annenle durumu paylaşırsın onun vereceği tepkiye göre hareket edersin..

hayır ailesi yüzünden kavga etmiyorz konuları bile acılmıyor.

Kusura bakma da ben bu olayda eşinde bir kabahat göremedim

O hatalı ise bile susmaz diyorsun da sen de hatanı kabul etmiyorsun

Öbür konunda da yazıldı senin doğrun tek ve asla değişmiyor

Eşin de bence böyle düşünüyor

Aile terapisi ya da işte eş dost terapisi ile ikiniz de kendinizi törpülemezseniz bu iş yürümez

Bu kadar laftan sonra akşam evde olursanız da bir daha hiç inandırıcı olmazsınız

Arkadaşınız vs yok mu diyeceğim de çocuğa annen bakıyor iki gece misafir etse seni en azından

Sakinleşir netleşirsiniz

annemle nasıl paylaşacagımı bilmiyorum canm
kadının hiç birşeyden haberi yok beni cok mutlu sanıyor
oda düzenini oturtmaya calışıyor şimdi söylersem nasıl olcak bilmiyorum
hem elin adamı
nasıl rahat eebilrim belki istemeyecek bizi surat asacak ooff off böylede olursam eşim hep beni ezecek bana muhtaç gidemez sanacak

Ezip ne yapıyor

Dışarıda geziyor

O konu şimdi anlam kazandı evde huzur yok sürekli eleştiri ortamı var Ada'm da kaçıyor

2 gece misafir olmaak sıkıntı değil
ama o eve birdaha dönmemek de var.. bunuda gze almam lazm
eşim dior ya hani gidersen birdaha giremessin bu eve die.

Git annene. Olayları anlatma sadece. Sen gidecem gidecem deyip gitmezsen adam seni ciddiye almaz ki. Ben evlendim evimize ilk girdiğim anda kavga kıyameti koparıp kapıyı çekip çıktım mesele de doğuda zar zor bulunmuş evi beğenmemem. Yine kızım 2 aylıkken boşanmaya kalktım. Sebep kayınvalidemin arkamdan bela okuması... Sen sesini çıkarmazsan adam tabi git der. Bir gerçekten git bakalım ne oluyor. İnce nokta şu: Annene, ailenden birine anlatma. Baktın iş ciddiye biniyor boşanma noktasına geldiniz o zaman söylersin. Ben o noktada da söylemezdim yani. Alttan almayacaksın. Yoksa eşinle daha çoook kavga edersiniz.

Lağım ağzınızla derken tam olarak konu sahibine ne demek istediniz? Belki ben yanlış anlamışımdır tabi

hayır ailesi yüzünden kavga etmiyorz konuları bile acılmıyor.
Canım pekala bu kadar sizi karşı karşıya getirecek mesele fikir çatışması mı ?Evlenmeden önce geçmişiniz var mı ?
Varsa önceden nasıldınız ?

Reactions: KV_

yukarda yazmışlar; bu adam çocuktan sonra değişmedi galiba? daha alışamamışken çocuk olmuş galiba. zor bi durum.
kendiniz için en sağlıklısını yapın.

Lağım ağzınızla derken tam olarak konu sahibine ne demek istediniz? Belki ben yanlış anlamışımdır tabi
Pardon lafı yazacaktım düzelttim tekrar okuyun konu sahibi bile tepki vermemişken bana ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…