- 30 Kasım 2019
- 11.824
- 37.490
Annen haklı valla.Ay bunu annem de sordu yakında köprü altına gidersiniz dedi söyle kocana hayır demezse şaşırma demez mi harbiden bir şey de demedi akğfpaıkgğpi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annen haklı valla.Ay bunu annem de sordu yakında köprü altına gidersiniz dedi söyle kocana hayır demezse şaşırma demez mi harbiden bir şey de demedi akğfpaıkgğpi
Niye gizli holding sahibi mi eşin?Şüphelendiğim zaman kontrol ediyorum hep giriş çıkış var hep arkadaşlarından. Ondan borç aldığını biliyorum da başka bir hesabı var bence göremiyorum daha fazlasını
Boşanacaksan boşan dedi zaten beni de bunaltmayın artık bir düzen oturtamadınız diyor.Boşanmanı istemiyorsa neden eşin hakkında söyleniyor annen. Bilemiyorum garip bi durum
Çocuğunuz yoksa iyi düşünün derim ben. Sürekli borç borç yani ev güzel olsa ne huzur olmadıktan sonra.Boşanacaksan boşan dedi zaten beni de bunaltmayın artık bir düzen oturtamadınız diyor.
Bir ara felaket kavga ettik, Ben artık dayanamayıp eşyalarımı toplayıp hazırlanıp gidecektim. Başladım toplamaya, bana hayatında birisi mi var ne bu acelen dedi
Ya ben de olur böyle durumlar diye düşünüyorum. Anneme de öyle söyledim biz de borç ödedik evden mi kaçtık dediğimde biz birbirimize yedirdik dedi, elin oğluna değil. Her şeyini verdin zaten, ya o kadar takıldı ki kafama. Acaba hani bu durumlar yaşandığı için mi ben çok açığımdır bazen anneme o yüzden mi söylüyor diye düşündümNiye gizli holding sahibi mi eşin?
Yaygara çıkaracaksın bacım onu da mı biz diyelim. Ne yapacaksın üstündeki kıyafetleri de mi satacaksın en son evdeki dolap makina falan gider demedi deme
Askooo (( diyecek söz yok diyorsunYani diyordum ki geçen bu nickte birine cevap yazdım eminim. Buldum geldim.Artık gına geldi
Arkadaşlar herkese günaydın, bir önce ki konumu okuyanlar bilir. Bilmeyenler için kısa bir bilgi geçeyim. Evlendiğimden beri değil ama sürekli olarak bekar kalsaydım nasıl olurdu vs. düşüncelerden kendimi alamıyordum. Konuya gelecek olursam, ne zaman bu hissiyattan kurtulsam ah tamam çok iyiyiz...www.kadinlarkulubu.com
Kuzu valla surada bizbizeyiz. Benim kızım düğün borcu ( buna da pek inanmadım adam bir haltlar yiyor) ödemek için telefonu dahi satsa yetmese bende maddi yardım yapsam yani hiç hoş şeyler düşünmem.esinde senden büyükmüşte yascana. Yani bilemedim hoş değil.Askooo (( diyecek söz yok diyorsun
Annen haklı eşiniz kumar falan mı oynuyor? Oturup hesap kitap yapmıyo musunuz, nereye ne borç var diye.Boşanacaksan boşan dedi zaten beni de bunaltmayın artık bir düzen oturtamadınız diyor.
istiyorum her gün bugün atacak tekrar güncel halini bekliyorumAnnen haklı eşiniz kumar falan mı oynuyor? Oturup hesap kitap yapmıyo musunuz, nereye ne borç var diye.
E kadın haklı. Borç işinin de Aslı astarı ne anlamadım kumar oynuyor olabilir mi?Boşanacaksan boşan dedi zaten beni de bunaltmayın artık bir düzen oturtamadınız diyor.
Eğer mal mülk edinmediyseniz kumarda yoksa yetişkin biri evini geçindirir. Annenizede yazık değil mi kazık kadar iki insanın cebini düşünüyor hala üzülüyodur.istiyorum her gün bugün atacak tekrar güncel halini bekliyorum
Ay yok annem ev almıştı, evi beğenmedi eşim. Bir de ev mi beğendirecem ben ona diye çıkıştı.Eğer mal mülk edinmediyseniz kumarda yoksa yetişkin biri evini geçindirir. Annenizede yazık değil mi kazık kadar iki insanın cebini düşünüyor hala üzülüyodur.
E kadın haklı. Borç işinin de Aslı astarı ne anlamadım kumar oynuyor olabilir mi?
En çok benim boşanasım var aslında da, bir cesaret alıp söylüyorum her şeyi. Şimdi durduk yere ben ne diyeyim adama. Dediğiniz gibi yapacağım artık döküm möküm evlendiğimizden bu zamana kadarKazancı az mı? Tümünü versin kontrol edin. Hesap dökümü versin. Başka hesabı varsa onları da isteyin.
Ama ciddi ciddi boşanmayı düşünmüyorsanız annenizle dertleşmeyin. Siz unutursunuz o unutmaz. Haklı ama boşanasınız yok sizin
Kazancı ortaEn çok benim boşanasım var aslında da, bir cesaret alıp söylüyorum her şeyi. Şimdi durduk yere ben ne diyeyim adama. Dediğiniz gibi yapacağım artık döküm möküm evlendiğimizden bu zamana kadar
Boşanıp toparlanmak daha mantıklıAnnen sonuna kadar haklı. Ya boşanın ya toparlanın. O bırç olayı bir başlarsa hiç bitmiyor ki geçen gün eşiniz banka hesaplarını karıstırıp ailenizin gönderdiği parayı sorun etmişti ona söylemediniz diye