Annemin bitmek bilmeyen borçlarından çok sıkıldım.

Yapılandırdığı için borç katlanmıyor. Kredi taksitlerini ödemediği için yapılandırıyor. Ekstra faiz ödüyor, süreyi de uzatmış oluyor.

O halde yapmaniz gereken sey annenizin psikolojik destek almasini saglamak. Belki de bir seylerin boslugunu alisveris yaparak doldurmaya calisiyor.

Canım yol yakınken kurtar kendini yoksa benim gibi olursun açtığım başlığa bakarsan neler yaşadığımı okursun ki hala sıkıntılarını çekiyorum neler yaşadım ne üzüntüler gördüm

Canım seni anlıyorum ancak bir maaş vermek çok değil gibi ya… gönül ister onlar sana versin destek olsın ev araba bıraksın ama her aile bir değil işte. Bir de milyonlarca borcu olan, batan, kumara bağımlı aile çocukları var veya anne baba çalışmıyor çocukları geçindiriyor evi dışardan veya o evde yaşayarak. Annenle para mevzularını çok konuşmamaya çalış derim ne kendi bütçeni ne onlarınkini, açıldı mı konuyu kapat bir şekilde. Ve malesef söyle hep, param yok diye. Senden beklentiye girmesinler. Özellikle evlenirsen vs. eşini de zorlar bu durumlar, şimdiden bütçeni ayrı tutmaya çalış.

Siz bizi anlamıyorsunuz ki. Kız kardeşiniz bana arabayı vermezsen kendime şunu şunu yaparım dediğinde ne olacak. Yine sizin tabirinizle bir g*tlerini öpmediğiniz kalacak geri almak için. Özel okula otobüsle mi gideyim diyecek. Ne yapacaksınız. Ya bunu ön göremeyecek kadar safsınız ya da araba alayım da sonu ne olursa olsun diyecek kadar saf.

Kardeşinizin teşhisi hakkında tıbbi bir fikrim yok ama maşallah çevreyi sömürme hastalığı da var kendisinde.

Annenize acıyıp tamam demişsiniz borç için ama o size acıyor mu? Hayır

Ayrıca benim aylık kazancım sizinkinden iki kata yakın fazla ama ben bile yardımla araba almaya cesaret edemem. Siz atanmanın yollarını arayın, araba almanın değil. Branşınız ne

Evliliklerinin hakemi misiniz siz yahu?Adam agresifse annenizde ona gore davransin?Siz kapattikca o borclar bitmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…