Okudum maalesef anne baba olmak için ruhsat istenmiyor doğurganlık özelliğin varsa doğuruyorsun ve anne baba oluyorsun işte.. amaç çoğalmak, hayatta evlilikten sonraki adımı gerçekleştirmek oluyor. Hazır mıyım buna diye düşünmeden pat diye doğan çocuk ve şikayet şikayet şikayet....
Geçen bir konu vardı linç edildiğim. 3 aylık bebeği olan bir kadının bebeğinden şikayet ettiği 4. konusu! Meseleyi benim çocuğum olmayışına bağladı millet ama hiç alakası yok. Sorun işte burda senin anlattığın bölümde..
Benzer bir anneye sahibim. Hiç bir zaman dizine yatıp da ağlayamadım bir sorunum olduğunda. Evliliğimde de bazı problemler oldu yer yer en önce annemden sakladım bunu." Ben sana demiştim " demesin diye!
Seni çok iyi anlıyorum ama korkma.. ben de anneme bakınca hiç de berbat bir hayat yaşamadığını hayatı berbat edenin kendisi olduğunu görüyorum. Bunu görünce sorun büyük ölçüde azalıyor. Yıllarca elti kayın kv dedikodularına ben de maruz kaldım, baban beni öyle ezdi böyle ezdileri dinledim.. ama şimdi evim ayrı barkım ayrı. Annem kendini mutsuz edecek trilyon şey buluyor her saat.. şikayetlenmeye başladığında işe çağırıyorlar, yemek taştı, biri arıyor diye kapatıyorum tlfu