di mi :)Ohhh ne guzel dert :)))
Allah annemi başımdan eksik etmesinde valla millet çok lafımızı ediyo ayıplıyo bende utanıyorumOhhh ne guzel dert :)))
Aynendi mi :)
Canım o kadar şanslısın kiiiiii, benim annem yanımda değil şuan ve onu deli gibi özlüyorum kıymetini biliyosun annenin ama lütfen başkarı ne düşünür diye düşünme ikinizin arasındaki ilişkinin her anından keyif almaya bakanım annem sağolsun bana çok düşkündür ama maalesef bazen bu düşkünlüğü korumacılığı çok ileri boyutlara götürebiliyo. Misafirlerin yanında kalkar çayımı doldurur sen yorulma annem diye herkesin yanında bu tarz konuşur herkesin tuhafına gidiyo kocaman kız niye böyle yapıyosun diye. erkek arkadaşımla nişan düşünüyoruz bana onun ailesiyle ilgili o aile sana çok gelip gider sen hizmet edemezsin onlarla yapamzsın seni ezerler vs senaryolar üretiyobişey deyince anne olunca anlarsın sen bilmezsin ben hissederim vs diyo yoruldum artık bu durumdan sadece anlatıp içimi dökmek istedim
Ama senin yaptığın bişey yok kiAllah annemi başımdan eksik etmesinde valla millet çok lafımızı ediyo ayıplıyo bende utanıyorum
ne güzel işte annem bana annelik etmiyor kahroluyorum diye dünya konu açılıyorcanım annem sağolsun bana çok düşkündür ama maalesef bazen bu düşkünlüğü korumacılığı çok ileri boyutlara götürebiliyo. Misafirlerin yanında kalkar çayımı doldurur sen yorulma annem diye herkesin yanında bu tarz konuşur herkesin tuhafına gidiyo kocaman kız niye böyle yapıyosun diye. erkek arkadaşımla nişan düşünüyoruz bana onun ailesiyle ilgili o aile sana çok gelip gider sen hizmet edemezsin onlarla yapamzsın seni ezerler vs senaryolar üretiyobişey deyince anne olunca anlarsın sen bilmezsin ben hissederim vs diyo yoruldum artık bu durumdan sadece anlatıp içimi dökmek istedim.